03 / 05 / 2024

paris Tour Triangle

paris Tour Triangle

Fransa'nın başkenti Paris turizm cazibelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. 2008'de planları açıklanan 180 metre uzunluğundaki 'Üçgen Kule'nin (Tour Triangle) inşaatına belediye meclisinden onay çıktı.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Karmod, Paris’teki hastaneye 1 günde koronavirüs polikliniği kurdu!

Türk firması Karmod, Paris’te bulunan bir devlet hastanesinin bahçesine bir gün içerisinde koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Fuat Güner: Paris Havalimanı’nın yollarını ben yaptım!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü mezunu olan Fuat Güner, müzik işine girmeden önce bir dönem mühendislik yaptığını söyledi. Güner, “Paris Charles de Gaulle Havalimanı’nın yollarını ben yaptım'' dedi.

Travellers Choice Tour Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Travellers Choice Tour Turizm Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Jahıd tarafından kuruldu.

Ümit Şahin: Kanal İstanbul projesi Paris Anlaşması’na aykırı!

İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşen Kanal İstanbul Çalıştayı’nın öğleden sonraki oturumda sunum yapan Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Sabancı Üniversitesi İklim Çalışmaları Koordinatörü Dr. Ümit Şahin, Kanal İstanbul projesinin Paris Anlaşması’na aykırı olduğunu dile getirdi...

Shafak KWT Tour Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shafak KWT Tour Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Adel Moustafa Aly Afifi tarafından kuruldu.

Raseel Tour Turizm ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raseel Tour Turizm ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Temiz tarafından kuruldu.

Karmod Paris'te Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na katıldı!

Karmod, Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı'na (Batimat) katıldı.

Paris'teki inşaat fuarı Batimat'a 53 Türk firması katılacak!

Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. Fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak...

Paris Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı için geri sayım!

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında yer alan Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. 350 bin ziyaretçinin katılması planlanan fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak.

Tour Ace Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tour Ace Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sun Kyung KIM tarafından kuruldu.

Tuba Büyüküstün Paris'te dükkan arıyor!

İstanbul'dan sonra Avrupa'da da mekan açmaya karar veren Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen Paris'te dükkan arıyor.

Paris Efe'den Cityscape Dubai 2019 değerlendirmesi!

Sektörün bilinen en canlı ve dış konut pazarının can damarı haline gelen Cityscape Dubai 2019’da neler oldu? Efe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Paris Efe yorumladı…

paris Tour Triangle Haberi

paris Tour Triangle

Fransa'nın başkenti Paris turizm cazibelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. 2008'de planları açıklanan 180 metre uzunluğundaki 'Üçgen Kule'nin (Tour Triangle) inşaatına belediye meclisinden onay çıktı.


Alçak şehir planlamasıyla ünlü kente 40 senedir gökdelen yapılmıyordu. Paris sakinleri kente dikilmesi planlanan piramit şeklindeki yapıya karşı çıkmış, bu sebeple de tartışma konusu olan gökdelen uzun zamandır inşaat iznini alamamıştı.


120 odalı 4 yıldızlı bir otelin de içinde bulunacağı gökdelende, çalışma ofisleri ve restoranlar yer alacak. Fransız Le Monde gazetesine göre, inşasının 550 milyon dolara mal olması beklenen Üçgen Kule, 5 bin kişiye iş imkanı sağlayacak. Söz konusu gökdelen, Paris'in simgesi haline gelmiş 300 metre uzunluğundaki Eyfel Kulesi'nin boyunu aşamayacak.


Yeni...