04 / 05 / 2024

parise gökdelen mi yapılıyor

parise gökdelen mi yapılıyor

Kentte 1973'ten sonra inşa edilecek olan ilk gökdelen Triangle'da 4 yıldızlı bir otel, konser salonları, kültürel alanlar ve özel ofisler yer alacak.

İstanbul'daki 1 ev fiyatına, Baltimore'da 135 bin metrekarelik gökdelen alınıyor! 

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları sık sık karşılaştırılıyor. Şimdi de ABD Baltimore'da satılan bir gökdelen fiyatıyla gündem oldu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Konut fiyatlarındaki gidişat ne olacak? İstanbul’da daire mi, İskoçya’da şato mu, Manhattan’da gökdelen mi?

Sosyal medyada İskoçya’da bir şato ilanı ile İstanbul’daki bir daire ilanı oldukça fazla paylaşıldı. Peki konut fiyatları ne olacak? Ev alacaklar beklemeli mi? Yatırımcılar ne yapmalı? İşte detaylar...

Deprem uzmanı Ahmet Ercan'dan Silivri depremi açıklaması: Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün akşam saatlerinde Marmara'da meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Banka kiralık kasalarına ilgi ikiye katlandı! Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Değerli eşyaları ya da belgeleri güvenli bir şekilde saklamak için vatandaşlar bankaların kiralık kasalarına yöneliyor. Son bir yıl içerisinde banka kiralık kasalarına ikiye katlanmış durumda. Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Seat Arona’nın fiyat listesi güncellendi mi? İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Seat’ın 2017 yılında piyasaya sürdüğü B segment modeli Arona’nın eylül ekim ayı fiyat listesi merak konusu oldu. Seat Arona’nın fiyatları güncellendi mi? İşte, Seat Arona’nın 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

2022 vergi dilimleri güncellendi mi? 2022 vergi dilimleri nasıl olacak?

2022 vergi dilimleri güncellendi mi? 2022 vergi dilimleri nasıl olacak? soruları gündemde yer alıyor. İşte merak edilenler!

Gayrimenkul kaynaklı göç hareketleri mi başlıyor?

Kiralık ve satılık gayrimenkul fiyatlarında artış hız kesmeden devam ediyor. Peki söz konusu bu artışlar gayrimenkul kaynaklı göç hareketlerini mi başlatacak? 

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Şirket alacakları için eve haciz gönderilir mi?

Bir şirketin borçlu olduğu hallerde, haciz işleminin muhatabının o şirketin tüzel kişiliği midir yoksa eve haciz gönderilebilir mi? İşte detaylar...

Manhattan'da gökdelen sayısı giderek artıyor!

Dünyanın merkezi olarak kabul edilen ve New York'un en önemli beş bölgesinden biri olan Manhattan'da gökdelen inşaatları hız kesmeden devam ediyor. Öyle ki bölge son yıllarda şantiye alanına döndü.

Abu Dabi'deki 144 katlı gökdelen yıkıldı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'deki 144 katlı Mina Plaza gökdelen 18 bin sondaj deliğine yerleştirilen patlayıcıların aktif hale getirilmesiyle 10 saniyede yıkıldı.

Sitelerde ortak giderlere katılım arsa payına göre mi belirlenir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Biz 254 haneli bir sitede yaşamaktayız. Bazı evler dubleks, bazıları daire. İçme suyu borularımızdaki patlamaların önlenmesi için basınç düşürücü istasyonlar yapılacak. Katılım eşit mi arsa payına göre mi alınmalı?' sorusunu yanıtladı.

parise gökdelen mi yapılıyor Haberi

parise gökdelen mi yapılıyor

Fransa'nın başkenti Paris'te tartışmalara neden olan piramit şeklindeki gökdelen Triangle'ın (Üçgen) inşaatına izin çıktı. 

Paris Belediye Medisi'nde yapılan oylamada, şehrin görüntüsünü bozacağı gerekçesiyle karşı çıkılan piramit şeklindeki Triangle gökdeleninin inşaatına onay verildi. Yüksekliği 180 metre olacak cam görünümlü piramit gökdelen, 15'inci Paris'teki Porte de Versailles sergi salonlarının olduğu bölgeye dikilecek. Paris'teki tek gökdelen Montparnasse Kulesi'nden 30 metre daha kısa olacak Triangle'ın inşaatına, şehrin tarihi dokusunu bozacağı gerekçesiyle karşı...