03 / 05 / 2024

Park 1001 konumu

Park 1001 konumu

Cathay Group tarafından inşa edilecek olan proje toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında yükselecek. Park 1001 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi.

Tahtalı Park Deluxe projesi Mudanya'da yükseliyor!

Tahtalı Grup İnşaat AŞ tarafından, yeşili, temiz havası ve huzurlu ortamıyla bilinen Bursa'nın Mudanya ilçesinde hayata geçirilen Tahtalı Park Deluxe projesi, eşsiz konumu ve yüksek yatırım getirisi vaadiyle dikkat çekiyor.

Cathay Park 1001 Projesi nerede inşa edilecek?

25 yıldır yerli ve yabancı yatırımcılarla işbirlikleri kuran Cathay Group, İstanbul'un değerli lokasyonlarında konut, ofis, alışveriş, iş merkezi, sosyal ve kültürel projeler üretmeye devam ediyor.

Cathay Group Park 1001 satılık!

Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan proje Cathay Group tarafından inşa edilecek. Cathay Group Park 1001 satılık daireler toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında inşa edilecek.

Park 1001 iletişim bilgileri!

Cathay Group tarafından inşa edilecek olan proje toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında yükselecek. Park 1001 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi.

Cathay Group Park 1001 nerede?

İçerisinde konut, ofis ve ticaret alanlarının yer aldığı Park 1001 projesi toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Peki Cathay Group Park 1001 nerede?

Park 1001 Basın Ekspres projesinin ilk görselleri!

Cathay Group, Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni projesi Park 1001 için hazırlanıyor. Karma kullanımlı Park 1001 Basın Ekspres projesinde konut, ofis ve ticari alanlar olacak.

Kepez Park 17 Evleri'nin ilk etabı tamamlandı!

Park 17 Evleri, 520 dairesi, konumu ve sosyal olanaklarıyla kentin yaşam alanı oldu Çanakkale'nin gelişen bölgesinde yer alan Park 17 Evleri, projenin ilk etabında hayatın başlamasıyla Kepez in yeni yaşam alanı oldu.

Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde yapılan Future Park projesine yabancı yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Future Park; konumu, fiyat aralığı, akıllı ev uygulaması ve sunduğu ödeme planıyla dikkatleri çekiyor...

Gül İnşaat Avcılar Park güncel fiyatlar!

Gül İnşaat Avcılar Park güncel fiyatlar, Avcılar Park proje detayları ve projenin konumu ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz...

Gravür Park Orman Evleri nerede

Gravür İnşaat'ın projesi Gravür Park Orman Evleri, kayalık zeminde, ormana 0 konumu hem deniz hem de orman manzaralı daireleri fark yaratıyor. Proje İstinye Parka yedi kilometre, TEM Otoyol a yedi kilometre ve E-5 e sekiz kilometre uzaklıkta konumlanıyor

Cuno Park Güneşli nerede Cuno Park Evleri İstanbul'a nasıl gidilir

Cuno Park Evleri İstanbul 'un gün geçtikçe değerlerlenen en önemli bölgelerinden Güneşli 'de konumu, mimarisi, çevre düzenlemesi ile konforunuzu ve güvenlik, otopark, çocuk parkı ile hayatınızı kolaylaştırmak üzere planlandı... İşte Cuno Park Evleri kroki

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Park 1001 konumu Haberi

Park 1001 konumu

İçerisinde konut, ofis ve ticaret alanlarının yer aldığı proje Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunuyor. Proje Cathay Group tarafından inşa edilecek. 



Toplam 30 bin metrekarelik arsa alanında inşa edilen proje konum bilgisine göre Courtyard Hotel'in karşısındaki eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde yükselecek. 



Park 1001 iletişim bilgileri!

Tel: 0212 2445454

Web: http://cathay.com.tr/

Tülay...