02 / 05 / 2024

Park 3.etap Kayaşehir fiyatları

Park 3.etap Kayaşehir fiyatları

Park Mavera 3.etap Kayaşehir fiyatları 515 bin TL'den başlıyor. Park Mavera 3.etap projesinde teslimler 36 ay sonra yapılıyor...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde yeni imzalar: 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım sözleşmeleri tamam!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde adım adım ilerleniyor. Proje kapsamındaki 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 3. Etap imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 3. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap için en yüksek teklif Dap Gayrimenkul'den!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinin 2. Oturumu 17 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirildi. Peki Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinde en yüksek teklif hangi firmadan geldi? 

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesinin 2. oturumu 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO tarafından 28 Nisan 2022 tarihinde ilk oturumu gerçekleştirilen anbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2. oturumu 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:30'da yapılacak. 

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesine 11 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO tarafından, İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. İhaleye 11 firma katıldı. 

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesi 28 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Konya Beyşehir 3. Etap TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ idaresi ve Beyşehir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Beyşehir Küçükavşar 3. Etap Toplu Konut Projesi için sözleşmeler imzalanmaya başladı.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 3. Etap ihalesi 13 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 3.Etap 417 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirecek.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesi'nin akıbeti TBMM'de!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Park 3.etap Kayaşehir fiyatları Haberi

Park 3.etap Kayaşehir fiyatları


TOKİ ve Makro İnşaat tarafından gelir paylaşımı modeliyle hayata geçirilen Park Mavera 3.etap projesi, İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir bölgesinde yükseliyor.


36 ay sonra teslimlerin yapılacağı Park Mavera 3.etap projesi dokuz blokta toplam 723 konut ve 31 ticari birimden meydana geliyor.


50 bin 696 metrekare alanda yükselen Park Mavera 3.etap projesinde açık-kapalı otopark, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Park Mavera 3.etap Kayaşehir fiyatları 2+1 dairelerde 515 bin TL'deni 3+1 dairelerde 807 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Park Mavera 3.etap projesinde metrekare fiyatı 4 bin 250 TL'den başlıyor.


Türkiye'nin ilk gayrimenkul sertifikalı projesi olan Park Mavera 3.etap projesinde yatırımcılar, hisselerine göre gayrimenkul üzerinde pay sahibi oluyor. Borsa İstanbul'a açılacak olan Park Mavera 3.etap projesinde pay fiyatı 42,5 TL'den...