07 / 05 / 2024

park afyon projeleri

park afyon projeleri

Kiralamasını, konsept planlamasını ve uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye’nin üstlendiği, Afyon Girişim A.Ş.’nin 120 milyon ABD Dolar yatırım hacmine sahip Afyonkarahisar’daki Alışveriş Merkezi projesinin kaba inşaatına başlandı...

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor!

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor... Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyon 2023 projesi detayları...

TOKİ Afyon projeleri için tarih belli oldu! 216 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyon 2023 projeleri için tarih belli oldu. Tam 216 konutluk iki yeni proje geliyor...

TOKİ Afyon projeleri için düğmeye bastı! 2 yeni projede 216 yeni konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Evciler'de 126 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Afyon'a 578 konut!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon projesi için düğmeye bastı.

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

park afyon projeleri Haberi

park afyon projeleri

Kiralamasını, konsept planlamasını ve uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye’nin üstlendiği, Afyon Girişim A.Ş.’nin 120 milyon ABD Dolar yatırım hacmine sahip Afyonkarahisar’daki Alışveriş Merkezi projesinin kaba inşaatına, Mart ayı başında başlandı. 42.000 m2 kiralanabilir alana sahip yaklaşık 160 mağazadan oluşan projede, ulusal ve uluslararası moda markaları, çok katlı mağaza, hipermarket, teknoloji market, çocuk eğlence merkezi, buz pisti, sinema ve 2.000 kişi oturma kapasiteli yeme içme alanının yanısıra yerel ve dünya mutfağından lezzetler sunan seçkin kafe ve restoranlar da yer alacak. Açık ve kapalı olmak üzere toplam 1.150 araç kapasiteli otoparkın da bulunduğu alışveriş merkezinin 2015 yılı sonbaharında açılması planlanıyor.


Bununla birlikte alışveriş merkezine verilecek ismin belirlenmesi amacıyla bir yarışma düzenlendi. “Senin Şehrin – Senin Alışveriş Merkezin: Adını Sen Koy” mottosuyla gerçekleştirilen...