06 / 05 / 2024

park Aliağa

park Aliağa

Aliağa Belediyesi, Sanayi ve Ticaretin başkenti kabul edilen Aliağa’da yeşil alanların arttırılması için kentin dört bir yanında sürdürülen yeşil alan ve park çalışmalara hız verdi...

SN Park Plus Aliağa'da son etap satışları başladı!

Sürmeli GMG ve Nurem İnşaat tarafından hayata geçirilen SN Park Plus Aliağa'da son etap satışları başladı.

SN Park Plus Aliağa'da 109 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sürmeli GMG ve Nurem İnşaat ortaklığında hayata geçirilen SN Park Plus Aliağa projesinde son etap satışları yarın başlıyor.

Aliağa'da çevre düzenlemesi yapılıyor!

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ’Toplam Çözüm Ekipleri’ tarafından ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmaları devam ediyor.

Aliağa Çoraklar Mahallesi'ne düzenleme!

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı toplam çözüm ekipleri, ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Aliağa Belediyesi Havuz Yapımı İhalesine Çıkıyor!

Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kuru havuz yapım işi ihalesine çıkacağını duyurdu. İhale dokümanının Aliağa Belediyesi İhale İşleri Servisi’nden de satın alınabileceği kaydedildi.

İzmir SN Park Plus Aliağa'da 99 bin TL'den başlıyor!

SN Park Plus projesinin lansmanı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Nurem İnşaat A.Ş, Sürmeli GmG ile birlikte Aliağa'da gerçekleştirdikleri SN Park Plus projesini kısa süre için lansman fiyatları ile satışa sundu.

SN Park Plus Aliağa'da 99 bin TL'ye daire!

Nurem İnşaat ile Sürmeli GmG'nin Aliağa'da projelerine SN Park Plus da eklendi. 1+1, 2+1 ve dublex dairelerden oluşan projenin lansmanı yakında yapılacak..

SN Park Plus'a talep yağıyor!

Yurtiçi ve dışında pek çok dev projeyi hayata geçiren Nurem İnşaat’ın, Sürmeli GmG ile birlikte Aliağa’ya kazandırdığı SN PARK PLUS projesi lansman fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

Aliağa Belediyesi 48 saatte park inşa etti!

Aliağa Belediyesi tarafından Onat Kutlar Caddesi'nde bulunan ve geçici otopark olarak kullanılan alanda, 48 saat gibi rekor bir sürede inşa edilen dinlenme parkı hizmete girdi

Aliağa Belediyesi İzmir Caddesi için ihaleye çıkıyor!

Aliağa Belediyesi’nin sürdürdüğü kentsel tasarım çalışmaları, park ve bahçeler müdürlüğünün İzmir Caddesi için hayata geçireceği ‘CTP Çardak Pergole, Çiçekçilik, Oturma Bankları ve Köprü’ işi ihalesi ile devam edecek.

Aliağa Şakran Mahallesi sakinlerinin atık su parası isyanı!

Aliağa'nın Yeni Şakran Mahallesi sakinleri, sokaklarında kanalizasyon sistemi bulunmamasına rağmen İZSU 'nun tüm evlerden atık su parası almasına isyan ediyor. Yetkililerin bu yanlıştan dönmesini istiyor

Aliağa'da SN Park 2. Etap konutlarının temeli atıldı!

Aliağa'da gerçekleştirdiği toplam 600 konutluk projede, SN LİFE'tan sonra satışa çıkarılan SN PARK 1. Etap konutları da yoğun ilgi görürken, SN PARK 2. Etap konutlarının temeli atıldı.

Aliağa’da patlak boru mesaisi!

Aliağa Yeni Şakran'da 3 gün boyunca suların boşa aktığı patlak su borusu, İZSU ekipleri tarafından nihayet değiştirildi ancak bu kez de farklı sokaklarda su patlakları meydana geldi.

park Aliağa Haberi

park Aliağa

Aliağa Belediyesi'nin 2009-2014 yılları arasında gerçekleştirdiği yeşillendirme çalışmalarıyla Türkiye’de ortalama 2 m2 olan aktif yeşil alan miktarı, Aliağa'da 5 m2'yi aştı. 4,5 yılda 20’in üzerinde park yapan Aliağa Belediyesi, 4 km uzunluğundaki Sahil Bandı ile de kentte yeşil ve Maviyi buluşturdu. 

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, “Yeni parklar, yeşil alanlar ve diğer altyapı çalışmalarımızla Aliağa'yı temiz, yemyeşil ve Çağdaş bir kentte dönüştürüyoruz” dedi.


PARK VE BAHÇELERDE KIŞA HAZIRLIK

Aliağa Belediyesi, yaklaşan kış öncesi kent genelindeki park ve yeşil alanlarda bakım çalışması başlattı. Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Zeytinli Park başta olmak üzere kentin yürüyüş ve dinlenme alanlarında bulunan mevcut Park ve yeşil alanları bakıma aldı. Ekipler, çalışmalar kapsamında park, bahçe, çocuk bahçesi, park sahaları, yaya bölgeleri ve yeşil alanlarda...