04 / 05 / 2024

Park Bahçeler

Park Bahçeler

Beykoz Belediyesi ‘Anında Hizmet’ programı kapsamında bu hafta Göksu, Göztepe ve Anadoluhisarı mahallelerinde Fen İşleri’nden Park Bahçeler’e, Temizlik Hizmetleri’nden Sağlık İşleri’ne tüm müdürlükler görevli ekipleriyle çalışma yapıyor.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Ceyhan Belediyesi Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina yapılıyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Park ve Bahçeler Müdürü Atilla Keskin'den bilgi aldı.

Ceyhan'daki yeni Park Bahçe Binası tamamlanıyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk; çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp, binanın hizmete açılacağını söyledi.

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk; " belediyemize ve ilçemize yakışır bir hizmet binası inşa ediyoruz. " dedi.

Ceyhan Park ve Bahçeler Müdürlüğü binası yenileniyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Alemdar Öztürk; " En kısa sürede tamamlayıp Park Bahçe Müdürlüğü binamızı hizmete açacağız. " dedi.

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Asmalı Bahçeler 2. etap ne zaman teslim?

Asmalı Bahçeler 2. etap ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 50 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Asmalı Bahçeler projesi toplam 228 adet konuttan meydana geliyor...

Asmalı Bahçeler 2. etap satış fiyatları!

Asmalı Bahçeler 2. etap satış fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Asmalı Bahçeler projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Dekar Asmalı Bahçeler 2. etap fiyat listesi!

Dekar Asmalı Bahçeler 2. etap fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan Dekar Asmalı Bahçeler projesi toplam 228 adet konuttan meydana geliyor...

Dekar Asmalı Bahçeler: Evinizin bahçesinde hayal ettiğiniz gibi yaşayın!

Asmalı Bahçeler projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de metrekaresi 3 bin 500 TL!

Bahçeşehir’de, 50 bin metrekarelik alan üzerinde 3 etaptan oluşan Dekar Asmalı Bahçeler Projesi’nde 1. etaba gösterilen yoğun ilginin ardından 2. etaptaki bahçeli evlerin satışına başlandı.

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir 2. etapta 583 bin 780 TL'ye 3+1 dubleks!

141 metrekare alana sahip 3+1 dublekslerin fiyatlarının 583 bin 780 TL'den başladığı Asmalı Bahçeler Bahçeşehir 2. etapta teslimler ise 2016 yılının Haziran ayı içerisinde yapılacak.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler fiyatları!

Dairelerin 2016 yılının Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan Asmalı Bahçeler Evleri 50 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Peki Bahçeşehir Asmalı Bahçeler fiyatları ne kadar?

Park Bahçeler Haberi

Park Bahçeler

Belediye ekipleri tarafından mahallelerin cadde ve sokaklarındaki eksikler giderilerek, vatandaşların taleplerine de anında yanıt veriliyor. Gün boyu istinat duvarı yapımı, asfaltlama, parkların bakımı ve temizliği, ağaçların budanması gibi pek çok hizmet tamamlanırken, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri, müdürler, danışmanlar ve muhtarlar Göksu, Göztepe ve Anadoluhisarı’nda vatandaş ve esnafa ziyarette bulundular.


Üç mahallede gerçekleştirilen “Anında Hizmet” çalışmaları kapsamında kaldırımların onarılması, yolların asfaltlanması, merpen yapımı, ibadethanelerin temizliği, yol kenarlarındaki otların ve çalıların temizlenmesi gibi pek çok hizmet tamamlanarak cadde ve sokaklar tertemiz bir görünüme kavuşturuldu.


Vatandaş ve esnaf ziyaretinde Göksu, Göztepe ve Anadoluhisarı Mahalleleri sokak sokak gezildi. Vatandaşlarla sohbet edilerek ihtiyaçlarına anında cevap verilirken, sürdürülen çalışmalar konusunda da bilgi verildi.


Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği sağlık taramasında da vatandaşlara açlık...