06 / 05 / 2024

Park Bosphorus Hotelde suit oda

Park Bosphorus Hotelde suit oda

Park Bosphorus Hotel'de 20 bin euroya zırhlı suit oda. Park Bosphorus Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, kurşun geçirmez özel camlar ve zırh sistemine sahip dairenin, roketatar saldırılarına karşı korunaklı olduğunu belirtti...

Bosphorus Ankara fiyatları 250 bin TL'den başlıyor!

Eryaman’da, Göksu Parkı’nın yanıbaşında inşa edilen Bosphorus Ankara projesi On Altın A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Bosphorus Ankara fiyatları 250 bin TL'den başlıyor.

Marka Şehirler Zirvesi sona erdi!

Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen Marka Şehirler Zirvesi, yüksek bir katılım ile CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşti.

Marka Şehirler Zirvesi için geri sayım başladı!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Marka Şehirler Zirvesi'ne 108 firma katılacak!

Marka Şehirler Zirvesi Türk ekonomisinde marka gücü ve marka değeri olan firmaları, tek bir çatı altında buluşturarak 7 Nisan Perşembe, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleşiyor.

Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da kapılarını açmaya hazırlanıyor!

7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak olan Marka Şehirler Zirvesi, marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile yüksek bir katılım ile gerçekleşecek.

Marka Şehirler Zirvesi 7 Nisan'da!

Marka Şehirler Zirvesi, şehirlerimize uluslararası platformda hak ettiği değerin bilincini yansıtmak ve marka şehirlerimizin Türkiye ekonomisine katkısını arttırmak amacı ile 7 Nisan 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de kapılarını açacak.

Atiye Residence görücüye çıkıyor!

HAS Metal ve DBN Mühendislik ortaklığıyla kurulan HAS – DBN Yatırım Ortaklığı’nın İstanbul’daki ilk projesi Atiye Residence, satışa çıkıyor. Basın toplantısı 16 Şubat 2016 Salı günü CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

CVK 2015'te 250 bin kişiyi ağırladı!

CVK Park Bosphorus Hotel, 2015'te ağırladığı 250 bin misafir sayısıyla İstanbul'un en çok tercih edilen oteli oldu. Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, yıl genelinde yüzde 90'ın üzerinde doluluk oranına ulaştıklarını söyledi.

İstanbul'un en çok turist çeken oteli: CVK Park Bosphorul!

Taksim Gümüşsuyu'nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan CVK Park Bosphorus Hotel, açılışından itibaren çok kısa bir sürede istanbul'un en çok ziyaretçi ağırlayan oteli oldu.

Therra Park Tarabya basın toplantısı 16 Kasım'da!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe niş projeleriyle tanınan Gök-an İnşaat’ın Tarabya’daki Therra Park Tarabya konut projesinin tanıtılacağı basın toplantısı, 16 Kasım 2015 Pazartesi günü CVK Bosphorus Hotel’ de gerçekleştirilecek.

Therra Park Tarabya lansmanı 11 Kasım'da!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe niş projeleriyle tanınan Gök-an İnşaat’ın Tarabya’daki Therra Park Tarabya konut projesinin tanıtılacağı basın toplantısı, 11 Kasım 2015 Çarşamba günü CVK Bosphorus Hotel’ de gerçekleştirilecek.

Yeşil İş 2015 8-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, bu yıl da “Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Buluşması”nın çözüm ortağı oldu. 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek

CVK Park Bosphorus Hotel'den yeni proje!

Taksim Gümüşsuyu’nda yer alan CVK Park Bosphorus Hotel, Türkiye’ye gelen yabancı futbol kulüplerini konuk etmek üzere bir proje geliştirdi.

Park Bosphorus Hotelde suit oda Haberi

Park Bosphorus Hotelde suit oda

CVK Group, 350 milyon dolarlık yatırım yaparak hayata geçirdiği Park Bosphorus Hotel'in Başkanlık Suit'inde de üst düzey güvenlik önlemi aldı. Park Bosphorus Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, kurşun geçirmez özel camlar ve zırh sistemine sahip dairenin, roketatar saldırılarına karşı korunaklı olduğunu belirterek "Türkiye'de bu neredeyse bir ilk. Daire bu özelliğiyle Avrupa'nın en büyük zırhlı başkanlık suiti unvanına sahip" dedi. 850 metrekarelik alana yayılan bu suitin gecelik konaklama fiyatı 20-30 bin euro arasında. Tamamen Boğaz manzaralı tasarlanan Başkanlık Suit'i, 850 metrekarelik alanda kendine özel SPA, sinema salonu ve mutfak alanına sahip. 378 otel odası, 65 adet suit dairesiyle otelin oda sayısının 618'i bulduğunu anlatan Şahin, fiyatların sezona göre 200 ila 500 euro arasında değiştiğini söyledi. Haftalık ve aylık olarak kiralanabilen...