17 / 05 / 2024

Park Elektrik proje

Park Elektrik proje

Park Elektrik henüz lisans aşamasındaki toplam 882 MW'lık iki doğalgaz santrali projesini durdurdu. Ayrıca lisans başvurularının iptali ve tüm hakların iadesi talebiyle EPDK'ya başvuru yapıldı.

Dilek Emil kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız  Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Emil kimdir? Kaç yaşında? Dilek Emil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dilek Emil'in eğitim hayatı nasıldı?

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Sultanbeyli’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kılıç tarafından kuruldu.

Srt Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Elektrik Proje Taahhüt Sanayi Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Srt Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Elektrik Proje Taahhüt Sanayi Tic.Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Bulut tarafından kuruldu.

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koşar tarafından kuruldu.

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın ikinci alacaklılar toplantısı 3 Mart'ta!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Safefield Mühendislik Elektrik Ve Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safefield Mühendislik Elektrik Ve Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Vahdettin İbiş tarafından kuruldu.

Özder Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özder Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özşenler tarafından kuruldu.

Kby İnşaat Yapı Taahhüt Mühendislik Proje Elektrik Danışmanlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kby İnşaat Yapı Taahhüt Mühendislik Proje Elektrik Danışmanlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Büyükyılmaz tarafından kuruldu.

Alkit Proje Elektrik İnşaat Kimya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkit Proje Elektrik İnşaat Kimya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Erenko tarafından kuruldu.

Trigo Elektrik Proje Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trigo Elektrik Proje Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Selin Kocalar tarafından kuruldu.

Prof Mühendis Proje Elektrik İnşaat Taahhüt Makine Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prof Mühendis Proje Elektrik İnşaat Taahhüt Makine Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Avcu tarafından kuruldu.

Prof Mühendis Proje Elektrik İnşaat Taahhüt Makine Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prof Mühendis Proje Elektrik İnşaat Taahhüt Makine Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Avcu tarafından kuruldu.

Embosa Proje Mühendislik Danışmanlık Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Embosa Proje Mühendislik Danışmanlık Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Şahin tarafından kuruldu.

Park Elektrik proje Haberi

Park Elektrik proje

Park Elektrik henüz lisans alma aşamasında olan Adana'da 435 MW ve Edirne'de 447 MW'lık iki doğalgaz santrali projesinin imar planlarıyla ilgili değişiklik gerektiği gerekçesiyle durdurdu.


Şirketten KAP'a yapılan açıklamada Adana Ceyhan'da planlanan 435 MW ve Edirne'nin Merkez ilçesinde planlanan 447 MW'lık doğalgaz santralleri tesislerinin konuşlanacağı alanlarla ilgili olarak gelinen aşamada imar planlarında değişiklik yapılmadan projelerin hayata geçirilmesinin mümkün olmadığı, plan revizyon çalışmalarının ise uzun bir süreç alacak olması nedeniyle bu sorun giderilinceye kadar yatırım kararının durdurulmasına karar verildiği belirtildi.


Ayrıca lisans başvurularının iptali ve tüm hakların iadesi talebiyle EPDK'ya başvuru...