01 / 05 / 2024

Park inn Radisson Halkalı

Park inn Radisson Halkalı

Renk Petrol'ün, Halkalı'da yer alan iş merkezi Park Inn By Raddisson İstanbul'a dönüşüyor. Halkalı Park Inn By Raddisson İstanbul projesinde 162 otel odası, otopark, mağaza ve sosyal tesis alanı yer alıyor...

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

Park Inn by Radisson Odayeri: İstanbul Havalimanı’nın ilk oteli!

Park Inn by Radisson Odayeri, İstanbul Havalimanı ve Göktürk’e 6 dakika sürüş mesafesinde yer alıyor. Otelin 200 yataklı 97 odası bulunuyor...

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

İş dünyası Anadolu Yakası'na taşınıyor!

Rezidor Hotel Group’un Radisson Blu Hotel, İstanbul Asia ve Park Inn by Radisson İstanbul Ataşehir otellerinin Genel Müdürü Mustafa Gültekin, "Yeni projeler için değil, faaliyette olan ancak göreceli olarak performansı düşük olan oteller de bünyemize katılabilir." dedi.

Park Inn by Radisson Ataşehir açıldı!

Park Inn by Radisson Ataşehir hizmete açıldı. 128 odadan meydana gelen otel Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanına yakın konumda yer alıyor. 

Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık açılışa hazırlanıyor!

Rezidor'un beşinci oteli Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık, 2017’nin ikinci çeyreğinde hizmet vermeye başlayacak.

Park Inn Otel, Y kuşağı konseptiyle 4 şehirde açılıyor!

Basın Ekspress Yolu üzerinde konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’un ardından İstanbul Ataşehir, Ankara, Samsun, İzmir olmak üzere 4 yeni Park Inn daha hizmete açılacak.

Park Inn by Radisson Otel'i açıldı!

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Carlson Rezidor, ‘Park Inn’ markasını Türkiye’ye taşıdı. Basın Ekspress yolu üzerinde konumlanan ‘Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’ oteli hizmete açıldı.

Carlson Rezidor ‘Park Inn’ Türkiye’de!

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Carlson Rezidor, ‘Park Inn’ markasını Türkiye’ye taşıdı. Basın Ekspress yolunda konumlanan ‘Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’ oteli açıldı.

Radisson Blu Hotel, Kayseri’de açıldı!

İstanbul’da Maslak Eclipse, Vadistanbul gibi çok özel projelerde imzası olan Artaş Grubu, Kayseri Park AVM’den sonra, şehirdeki ikinci büyük yatırımı Radisson Blu oteli, uluslararası zincirin Türkiye’deki onuncu oteli olarak Kayseri’de hizmete açtı.

Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek!

Carlson Rezidor Grubu, Radisson Blu ve Park Inn by Radisson gibi Ankara, Kayseri, İzmir, Çeşme ve Mersin'de de faaliyetlerini sürdürüyor. Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek.

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi açıldı!

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi, Cezmi Gerzen ve Mustafa Cengiz Gerzen Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Halkalı'ya Park Inn By Radisson İstanbul Otel geliyor!

Renk Petrol'ün, Halkalı'da yer alan iş merkezi Park Inn By Raddisson İstanbul'a dönüşüyor. Halkalı Park Inn By Raddisson İstanbul projesinde 162 otel odası, otopark, mağaza ve sosyal tesis alanı yer alıyor...

Park inn Radisson Halkalı Haberi

Park inn Radisson Halkalı


Renk Petrol, İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da yer alan iş merkezini otele dönüştürerek, Park Inn By Raddisson İstanbul projesine başlıyor. Halkalı Park Inn By Raddisson İstanbul projesinde 162 odalı otel, otopark ve sosyal tesis yer alacak.


Halkalı Park Inn By Raddisson İstanbul projesi 3 bin 164 metrekare alanda yükseliyor. Park Inn By Raddisson İstanbul projesinin toplam inşaat alanı 13 bin 514 metrekare olarak belirlendi.


Park Inn By Raddisson İstanbul projesinde mevcut binanın kat sayısı 6'dan 8'e çıkarılacak. Park Inn By Raddisson İstanbul projesi 3 bodrum kat , zemin kat ve 8 normal kat olmak üzere tek bloktan oluşacak. Park Inn By Raddisson İstanbul projesinde 162 otel odası, 3 mağaza, 50 araçlık otopark tasarlandı.


Park Inn By Raddisson İstanbul projesinde fitness, Türk hamamı,...