09 / 05 / 2024

Park İnşaat konut projeleri

Park İnşaat konut projeleri

Park İnşaat, yeni projeleri ile 2016'ya damga vurmaya hazırlanıyor. Park Era ve Park Evo projeleri devam eden ve bunlara ilave olarak da Park Terra ve Park Riva projesinin temelini atan Park İnşaat, 2016 yılına da hızlı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nadiye Yılmaz tarafından kuruldu.

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Doğan ve Tuğba Kalyoncuoğlu ortaklığında kuruldu.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Vasilya Park İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vasilya Park İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Aslan tarafından kuruldu.

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Altun tarafından kuruldu.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

Gold Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gold Park İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Emre Ögat ve Sümer Canpolat ortaklığında kuruldu.

Teminat sağlamayan ön ödemeli konut satışlarına ceza geliyor!

Otuz adet ve üzeri konut ve inşaat projelerinde, bina tamamlama sigortası ya da teminat sağlamayan ön ödemeli konut satış sözleşmesiyle konut veya devre tatil satışı gerçekleştiren satıcılara da 1 milyon 557 bin 139 TL idari para cezası uygulanacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi yarın!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Holmes Park İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holmes Park İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüsniye Turan tarafından kuruldu.

Emlak Konut Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı İle Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Park İnşaat konut projeleri Haberi

Park İnşaat konut projeleri

 

Hayata renk katan yapıların mimarı Park İnşaat, yeni projeleri ile 2016 yılına damga vurmaya hazırlanıyor 2015’te Park Sembol ve Park Teras Projelerini teslim eden, Park Era ve Park Evo projeleri devam eden ve bunlara ilave olarak da Park Terra ve Park Riva projesinin temelini atan Park İnşaat, 2016 yılına da hızlı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Son yıllarda gösterdiği başarılı performansı ile sektörde önemli bir konuma yükselen Park İnşaat, Yurt genelinde de farklı projeler üzerinde çalışarak faaliyet alanlarını genişletiyor.  İstanbul’da kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra endüstriyel yapılarda imzası bulunan Park İnşaat, son dönemde Turizm ve Enerji alanındaki yatırımları ile de markasına değer katıyor.

Park İnşaat Proje Geliştirme Müdürü Duygu Yıldırım Park İnşaat’ın önümüzdeki dönem hedefleri ile ilgili bilgiler verdi.

Proje Geliştirme Müdürü Duygu...