05 / 05 / 2024

Park İnşaat yeni projeleri

Park İnşaat yeni projeleri

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Yıldırım, dar ve orta gelir grubuna proje üretme yolunda en büyük engelin, vergi ve harç yükü olduğunu, özel sektörün dar gelirliler için konutu tek başına üretemeyeceğini söyledi...

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Park İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nadiye Yılmaz tarafından kuruldu.

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Doğan ve Tuğba Kalyoncuoğlu ortaklığında kuruldu.

Vasilya Park İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vasilya Park İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Aslan tarafından kuruldu.

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Park İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Altun tarafından kuruldu.

Gold Park İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gold Park İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Emre Ögat ve Sümer Canpolat ortaklığında kuruldu.

Holmes Park İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holmes Park İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüsniye Turan tarafından kuruldu.

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

Dora Park İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Park İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Erhan Beyaz tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tarsus Park Konutları tanıtıldı!

Kulak İnşaat yeni projesi Tarsus Park Konutları'nın tanıtımı gerçekleştirilen iftar yemeğinde yapıldı.

Albatros Parkı'nın satılmasına mahalle muhtarından tepki!

Büyükçekmece Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan Albatros Parkı'nın 160 milyon TL bedelle Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satılmasına tepkiler büyüyor. Satışa en sert tepki, parkın bulunduğu Atatürk Mahallesi Muhtarı Alkış Soydan'dan geldi.

Park İnşaat yeni projeleri Haberi

Park İnşaat yeni projeleri

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Yıldırım, dar ve orta gelir grubuna proje üretme yolunda en büyük engelin, vergi ve harç yükü olduğunu, özel sektörün dar gelirliler için konutu tek başına üretemeyeceğini söyledi.


Park İnşaat'ın temelleri 21 yıl önce Mustafa Yıldırım ve Murat Dügeci'nin ortak olarak inşaat sektörüne girmesiyle atıldı. 2005 yılında günün koşullarına uygun bir yapı oluşturmak ve yeni hedeflere odaklanabilmek için Park İnşaat ismini alan şirket, Gökhan Soydinç'in de yönetime dahil olmasıyla daha kurumsal bir yapıya büründü. Bugün Emre Yıldırım, Gökhan Soydinç ve Murat Dügeci ortaklığında yola devam eden Park İnşaat, Gaziantep'in gelecek vadeden bölgeleri İbrahimli, Karataş ve Kızılhisar'da önemli projelere imza atıyor. Global ve ulusal gelişmeleri takip etmek, sektörde ufuk açacak yeniliklerin öncüsü olmak misyonuyla faaliyetlerini sürdüren...