06 / 05 / 2024

park karaman mağazaları

park karaman mağazaları

 İnoğlu İnşaat tarafından, 150 milyon yatırımla hayata geçirilen Park Karaman 26 Kasım'da hizmete açılacak. 

İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi!

İzmir İstinye Park 22 Ekimde kapılarını açıyor. Peki İzmir İstinye Park'ta hangi mağazalar var? İzmir İstinye Park mağaza listesi...

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Park Bravo mağazaları kapatılıyor mu?

Park Bravo için, mahkeme, verdiği konkordato kararını kaldırdı. Kararın kaldırılması ile birlikte şirkete yönelik hacizler başladı. Mağazalar birer birer kapatılırken, bazı alacaklılar mağazalarda haciz işlemi yaptı.

Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Bursa'nın ilk üstü açık alışveriş merkezi olan Endülüs Park AVM kapılarını açtı. Şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Nişantaşı'ndaki mağazalar Suudi Arabistan ve Katarlılara satış yapmaya başladı!

Rusya ve Ukrayna'dan gelen turist sayısının düşmesi ile birlikte, Nişantaşı ve İstinye Park'ta bulunan mağazalar daha çok Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katarlılara satış yapmaya başladı.

Tchibo çevreye duyarlı mağazalar kuruyor!

Haftalık değişen temaları ile özgün bir perakendecilik hizmeti sunmasının yanı sıra; sürdürülebilir sorumlu çalışmaları ile de adından söz ettiren Tchibo, İstinye Park ve Panora mağazalarıyla çevre standartlarını geliştirdi.

Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor?

Özdilek Park İstanbul'da hangi mağazalar yer alıyor sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Özdilek AVM 5 kat ve 145 adet mağaza ile İstanbul'un en işlek bölgelerinden biri olan Levent'te konumlanıyor.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

İdealist Park AVM mağazaları!

Çekmeköy'de yer alan İdealist Park AVM, bu yılın Ağustos ayında hizmete açılacak. Kiralamaların devam ettiği ve Gaya Gayrimenkul tarafından yapıldığı İdealist Park AVM'de yer alacak markalardan bazıları belirlendi

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

park karaman mağazaları Haberi

park karaman mağazaları

Karaman’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi olacak ‘Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ için geri sayım başladı. İnoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaklaşık 1.200 kişiye istihdam sağlayacak. 150 milyon liralık yatırım ile hayata geçirilen projenin, yaklaşık 3 bin 500 kişinin geçimine katkı sağlaması bekleniyor.

Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki ulusal ve uluslararası markaları temsil eden 100’ün üzerinde mağazanın ise bölge ticaretine ve ekonomisine canlılık getirmesi, toplam yatırım değeri 300 milyon lirayı bulan bir ticaret hacmi yaratması ön görülüyor. 

ZOR DÖNEME RAĞMEN YATIRIM DEVAM ETTİ 

Salgın sürecine rağmen alınan önlemlerle projeyi başarıyla tamamlamaktan mutlu olduklarını söyleyen Park Karaman’ın geliştiricisi ve yönetim şirketi INVESTA’nın Genel Müdürü Özgür Yavuz, “Covid-19 sürecinde hem ülkemizde hem de küresel düzeyde ekonomide...