21 / 05 / 2024

park one çocuk etkinlik

park one çocuk etkinlik

Park One projesi geleceğin sanatçılarını ağırladı. Etkinlik kapsamında çocuklar seramik atölyesinde çamurun nasıl yoğurulacağını öğrendi. Sonrasında da kendi hayal güçlerini kullanarak harika eserler tasarladılar…

Tual Bahçekent'in son kısmının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent kapsamındaki, ada dışı 1C Yolu, 647/2 ve 648/1 parseller arasındaki Park Alanı, 648/1 ve 648/7 parseller arası park alanı, çocuk oyun alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Çekmeköy'de çocuk parkı yerine benzin istasyonu mu inşa edilecek?

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuk parkını benzin istasyonuna çeviren imar planı değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluyla kabul edildi. 

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Park World Çocuk Oyun Grupları Zemin Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park World Çocuk Oyun Grupları Zemin Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güldür tarafından kuruldu.

Tokat Zile'deki çocuk parkının imar planı iptal edildi!

Tokat Zile'deki çocuk parkının imara açılmaması yönünde dava açan Avukat Sultan Aktaş'ın davası sonuçtu. Mahkeme, planın iptal edilmesi gerektiği kararını verdi.

Trabzon Büyükşehir'den okullara çocuk parkı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okulların bahçelerini çocuk parklarıyla donatıyor. Bu şekilde son 2 yılda 24 adet oyun parkı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a her yıl en az 10 oyun parkı kazandırmayı planlıyor.

M1'de çocuk inşaat parkı açıldı!

ADANA'da M1 alışveriş merkezinde çocuk inşaat parkı ünlü oyuncu Alp Kırşan'ın katılımıyla yapılan açılışta çocuklarla buluştu.

Bafra Kapalı Pazar Yeri'ne çocuk parkı inşa edildi!

Bafra'nın en kapsamlı Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projesinde çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenlemeleri kapsamında Bafra Belediyesi tarafından Kapalı Pazar Yerinin yanında Çocuk Oyun Parkının yapımı tamamlandı.

Anıtkabir'de yapılan çocuk parkına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Anıtkabir'de yapılan çocuk parkına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

İzmir Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’nın temeli atılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, prestij projelerinden ‘Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’ için ilk kazmayı vuruyor.

İskenderun Turgut Özal Parkı yenilendi!

İskenderun Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından Denizciler Mahallesindeki Turgut Özal parkı ve çocuk parkı olarak adlandırılan mesire alanında yenileme ve tadilatları işlemleri tamamlandı

Genelkurmay Başkanlığı'ndan Anıtkabir'e yapılan çocuk parkı kararı!

Genelkurmay Başkanlığı, Anıttepe’deki Anıtkabir yerleşkesindeki mozole yakınına ve kafeteryanın karşısına yapılan çocuk parkının sökülmesi için emir verdi.

park one çocuk etkinlik Haberi

park one çocuk etkinlik

Mitaş Gayrimenkul tarafından Uskumruköy’de hayata geçirilen Park One projesi, geleceğin sanatçılarını ağırladı. La Fontaine Masal Evi ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, çocuklar seramik atölyesinde anne babaları ile güzel bir gün geçirdiler. Ebevynlerin Park One projesini yakından görme fırsatı yakalığı etkinliğe 2 ile 5 yaş arası çocuklar katıldı. Deneyimli seramik öğretmeni İdil Oraoğlu eşliğinde gerçekleşen etkinlikte çocuklar çamurun nasıl yoğurulması gerektiğini öğrendi. Sonrasında yaratıcı parmaklar olağanüstü hayal güçlerini kullanarak nefis sanat eserleri ortaya çıkardılar.


421 bin dolardan başlıyor

Uskumruköy’de doğa dostu ve çevreci bir mimari ile inşa edilen Park One projesi,  14 tripleks daire, 15 çatı dubleksi, 9 bahçe dubleksi ve 3 bahçe katı seçeneğinin yer aldığı 41 konuttan oluşuyor. Projede, 226-240 metrekare çatı dubleksi 421 bin dolar ile 526 bin...