05 / 05 / 2024

Park - Rekreasyon fuarı ATRAX

Park - Rekreasyon fuarı ATRAX

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, Emlak Konut kampanyalarının yanı sıra TOKİ tarafından 237 bin konutun dönüştürülme planlamaları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da 30 bin konut yapılacağını açıklaması rekreasyon için önemli fırsatlar oluşturuyor.

Shining Star Awards 2019 ödülleri 14 Şubat'ta verilecek!  

ATRAX Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri fuarında, insanların ve şehirlerin mutluluğuna önemli yatırımların yapıldığı  projeler, Shining Star Awards ile ödüllendirilecek...

Eyüpsultan'daki Osmanlı Parkı bedelsiz olarak ilçe belediyesine tahsis edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun rekreasyon ve engelliler merkezi inşa etmeyi planladığı Eyüpsultan’daki İSKİ mülkiyetinde bulunan Osmanlı Parkı, Eyüpsultan Belediyesi’ne bedelsiz olarak 10 yıllığına tahsis edildi. 

İstanbul şehir parkının inşaatı bu yıl başlayacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tasarladığımız park ve rekreasyon uygulamalarımızın en büyüklerinden biri olan İstanbul’daki şehir parkının inşasına başlayacağız." dedi. 

ATRAX 2018 Fuarı 1 Şubat'ta başlıyor!

Bu yıl 6. kez organize edilecek olan Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2018, temalı konut projelerde yeni trendleri tanıtmak için hazırlanıyor. 

Fethiye'ye 18 milyonluk rekreasyon alanı!

Fethiye Belediyesi bölgenin en büyük parkını hayata geçiriyor. 18 milyon TL'ye mal olacak olan rekreasyon alanının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Yıldırım Sular Rekreasyon Alanı için ilk kazma vuruldu!

Yıldırım Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan projelerinden Sular Vadisi Doğa Parkı ve Rekreasyon Alan’ı projesi için ilk kazma vuruldu.

Bursa Sular Vadisi Sular Parkı kapsamında yıkımlar başladı!

BURSA’nın merkez Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılacak Sular Vadisi Sular Parkı ve Rekreasyon Alanı’nın startı eski binaların yıkımı ile verildi.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi yapıldı!

İstanbul'un Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan rekreasyon alanlı bölge parkı için ihale bugün yapıldı.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi 17 Kasım'a ertelendi!

Emlak Konut GYO, yaklaşık 154 bin 492,67 metrekare inşaat alanlı ve 281 bin 238,86 metrekare rekreasyon alanlı Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret Ve Bölge Parkı'nın ihalesi ertelendi.

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da!

Emlak Konut GYO, yaklaşık 154 bin 492,67 metrekare inşaat alanlı ve 281 bin 238,86 metrekare rekreasyon alanlı Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret Ve Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Ankara Karagöl Tabiat Parkı'na büyükşehir eli değiyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan geçtiğimiz aylarda devraldığı ve yıllardır atıl durumda olan Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda, doğaya zarar vermeden rekreasyon çalışmaları yapmaya başladı.

Bolu Büyüksu Park Rekreasyon projesinde sona gelindi!

Türkiye'nin en yaşanabilir 3. kenti olan Bolu'nun turizm ve spor kenti olma yönünde çalışmaları hızla sürüyor. Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, "Şehirde bir kilometrelik plajda gölet çevresinde yürüyüş yolları ve parklar olacak" diye konuştu.

Kocaeli Sahil Parkı ve Rekreasyon alanlarına bir yenisi daha eklenecek!

Sahil Parkı ve Rekreasyon Projelerinin bir yenisini Kocaali’ye kazandıracaklarını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, “Sahillerimizi birer cazibe merkezi haline getireceğiz.

Park - Rekreasyon fuarı ATRAX Haberi

Park - Rekreasyon fuarı ATRAX

Türkiye İstatistik Kurumu’nun istatistiklerine göre inşaat sektörü geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 13,3 büyüdü. Son olarak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER)’nin 49 firma, 100’ü aşkın proje ve Emlak Konut’un 30 firma, 15 bin konut için başlattığı kampanyalar sektörün gelişimi açısından önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor.


Kuruldukları bölgelere binlerce metrekare yeşil alan, eğitici ve dinlendirici aktiviteler, spor kompleksleri kazandıran rekreasyon projeleri de inşaat sektörü ile doğru orantılı olarak gelişiyor. Önümüzdeki birkaç yıl içinde hayata geçirilecek konut projelerinde çeşitli eğlence, dinlence ve spor alanlarının olacağı düşünüldüğünde rekreasyon sektörü de ekonomiye önemli katkılar yapacak. Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından sektörün tek ihtisas fuarı olarak organize edilen Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park - Rekreasyon fuarı ATRAX ise rekreasyon alanı oluşturacak belediyeleri ve konut markalarını 1-3...