28 / 04 / 2024

park royal pendik

park royal pendik

4 blok halinde yükselen Park Royal Pendik projesi 170 adet daireyi kapsıyor. Özka Ortaklar İnşaat ve Dinay Yapı tarafından hayata geçirilen Park Royal Pendik iletişim bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Park Royal Konutları Pendik!

Park Royal Konutları Pendik projesi 170 adet daireden meydana geliyor. Park Royal Pendik projesinin çalışmalarına 2014 yılında başlanıyor. Park Royal Pendik konut projesi 4 blok halinde yükseliyor...

Pendik Royal Park teslim tarihi!

Pendik Royal Park teslim tarihi 36 ay içerisinde olarak belirtiliyor. Özka Ortaklar İnşaat - Dinay Yapı Ortaklığı Pendik Royal Park Evleri projesine 2014 yılında başlamayı planlıyor...

Özka Ortaklar İnşaat Park Royal Pendik projesi!

Park Royal Pendik projesi Özka Ortaklar İnşaat ile Dinay Yapı Ortaklığı işbirliğiyle yükseliyor. 36 ay içerisinde teslim edilecek olan Park Royal Pendik projesinin çalışmalarına 2014 yılında başlanılması planlanıyor...

Park Royal Pendik projesi 2014 yılında başlıyor! Yeni proje!

Özka Ortaklar İnşaat ile Dinay Yapı Ortaklığı İstanbul Pendik'te Park Royal projesine hazırlanıyor. 170 konutluk Park Royal Pendik projesinin inşaat çalışmalarına 2014 yılı içerisinde başlanıyor...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Park Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Jamshıd Darvısh ve Mahdı Rashıdımanesh ortaklığında kuruldu.

Lens Yapı projelerini Arap yatırımcılara sundu!

TURAB Fuarcılık tarafından 6-8 Aralık 2017 tarihleri arasında Pendik’te The Green Park Hotel Pendik & Convention Center’da gerçekleştirilen 4. Türk-Arap Yapı Fuarı'na Lens Yapı katıldı.

Park 34 Pendik fiyat listesi!

Park 34 Pendik fiyat listesi 485 bin TL'den başlıyor. 60 ay sıfır faiz imkanı sunulan Park 34 projesinde 2+1 ve 3+1 dairelere yer veriliyor...

Park Planet Kurtköy teslim tarihi!

4 blokta 240 konuttan meydana gelen Park Planet Pendik projesinde daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Park Planet Kurtköy teslim tarihi 2017 yılının son ayları olarak belirtiliyor.

Pendik Kuzey Sokak Parkı hizmete açıldı!

Fevzi Çakmak Mahallesi, içinde halı sahası da bulunan yeni bir park kazandı. Pendik Belediyesi, toplam 1.000 metrekare büyüklüğündeki Kuzey Sokak Parkı’nı tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Pendik Okyanus Park Evleri 450 bin TL'ye!

Toplam 108 daire ve 5 dükkandan meydana gelen Okyanus Park projesi Pendik Güllü bağlar bölgesinde inşa ediliyor. Projede 2+1 daireler 450 bin TL'den satılıyor.

Pendik Okyanus Park'a yatırımcılardan yoğun ilgi!

KG Grup güvencesi ile İstanbul Pendik'te hayata geçirilen Okyanus Park projesi satışa çıkar çıkmaz insanlardan yoğun ilgi gördü. Okyanus Park projesi, Pendik'in Güllübağlar mahallesinde merkezi konumda yükseliyor.

East Park Residence Pendik fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te hayata geçirilen proje bloklar 10 ve 13 kattan oluşuyor. East Park Residence Pendik fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 500 TL'den başlıyor.

East Park Residence Pendik'te metrekaresi 4 bin 500 TL'den!

East Park Residence projesi Pendik'te Fatih Yıldız İnşaat ve MTB Mimarlık Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. East Park Residence Pendik'te metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor...

StatüPark Pendik projesi Eylül'de teslim ediliyor!

Anadolu Yakası’nın ‘İlk ve Tek’ Oto AVM’si Oto World Asya, Evra Life ve Doruk Park gibi Pendik- Kurtköy bölgesinin gelişimine katkıda bulunan projelere imza atan Evra Group Pendik Merkezde yükselen “StatüPark Pendik Projesi”ni tamamladı.

StatüPark Pendik projesi Eylül'de sahiplerine teslim ediliyor!

Anadolu Yakası’nın ‘İlk ve Tek’ Oto AVM’si Oto World Asya, Evra Life ve Doruk Park gibi Pendik- Kurtköy bölgesinin gelişimine katkıda bulunan projelere imza atan Evra Group Pendik Merkezde yükselen “StatüPark Pendik Projesi”ni tamamladı.

Duru Park projesi!

Duru Park projesinde daire fiyatları 187 bin lira ile 283 bin lira arasında değişiyor. Hemen teslim edilen Duru Park Evleri Pendik'te yüzde 30 peşinatla banka kredisi kullanılıyor...

park royal pendik Haberi

park royal pendik
170 adet daireden meydana gelen Park Royal Konutları Pendik projesi Özka Ortaklar İnşaat ve Dinay Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Park Royal Pendik 4 blok olarak yükseliyor.

Dinay Yapı Park Royal Pendik 5 bin 600 metrekare arsa alanına yayılıyor. Pendik Park Royal teslim tarihi bilgisine göre projede yer alan konutların inşaat çalışmaları başladıktan sonra 36 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor.

25 bin metrekare İnşaat alanına sahip olan Özka Ortaklar Park Royal, İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik ilçesinde yükseliyor. Royal Park Evleri satılık konutlarına dair detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak. 2014 yılında inşaat çalışmalarına başlanılacak proje içerisinde sosyal alanlar da yer alıyor.



Park Royal Pendik iletişim bilgisi

Park Royal Pendik iletişim!
Telefon: 0216 627 08 50
Web: www.ozkaortaklar.com
Çiğdem...