14 / 05 / 2024

Park Royal Konutları Pendik!

Park Royal Konutları Pendik!

Firma: Özka Ortaklar İnşaat

Proje: Park Royal

Park Royal Konutları Pendik projesi 170 adet daireden meydana geliyor. Park Royal Pendik projesinin çalışmalarına 2014 yılında başlanıyor. Park Royal Pendik konut projesi 4 blok halinde yükseliyor...




Özka Ortaklar İnşaat İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik ilçesinde geliştirdiği Royal projelerine bir yenisini daha ekliyor.  Park Royal  Konutları adıyla tasarlanan projenin ayrıntıları henüz netleşmedi ancak önümüzdeki günlerde açıklanacak.


Park Royal Konutları Pendik projesi  Özka Ortaklar İnşaat  ile Dinay Yapı Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Park Royal Konutları Pendik projesi  5 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Park Royal Konutları Pendik projesinde toplam inşaat alanı 25 bin metrekare olarak belirlendi.


4 blok olarak inşa edilecek olan Park Royal Konutları Pendik projesi 170 adet daireden meydana geliyor. Park Royal Konutları Pendik projesi içerisinde sosyal donatı alanları da bulunuyor. 36 ay içinde teslim edilmesi hedeflenen Park Royal Konutları Pendik'te inşaat 2014 yılında başlıyor.



Telefon: 0216 627 08 50

Web: www.ozkaortaklar.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön