29 / 04 / 2024

Park sunset ticari ünite fiyatları

Park sunset ticari ünite fiyatları

Lokasyon olarak Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Pera Sunset Park projesinin ticari birimlerinde metrekare birim fiyatı 9 bin dolardan başlıyor

Zekeriyaköy Pera Sunset Park’ta metrekaresi 9 bin dolara dükkan!

Pera Yapı projesi olan Pera Sunset Park’ta ticari birim satışları devam ediyor. Projede yer alan dükkanların ödemesinde 24 ay kadar faizsiz vadelendirme olanağı sunuluyor

Pera Sunset’te 2013’te teslim! Metrekaresi 10 bin dolara!

Pera Yapı tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçen Pera Sunset Park projesinde dükkanlar metrekaresi 10 bin dolardan satışa sunuldu. Projedeki dükkanların peşin ödemesinde yüzde 20 indirim yapılıyor

Pera Sunset Zekeriyaköy’de 890 bin dolara dükkan!

Pera Sunset Evleri’nde dükkan satışları başladı. Zekeriyaköy’de konumlandırılan proje içerisinde bulunan 6 dükkan minimum 890 bin liradan satışa sunuldu

Abdi İpekçi Parkı’nda ticari yapılanmaya izin yok!

Ankara’nın merkezinde bulunan Abdi İpekçi Parkı’na lokanta, büfe gibi işletmelerin yapılmasının önünü açan plan değişikliğiyle ilgili Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından dava açıldı. Mimarların itirazını haklı bulan idare mahkemesi planları iptal ettiğini açıkladı.

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Onur Park Life'ta ticari alan kiralamaları başladı!

Bölgenin en büyük caddesi, Onur Park Life İstanbul'da ticari alan kiralamaları başladı. Onur ParkLife İstanbul, toplamda 231 cadde dükkanıyla, bölgenin en büyük cadde avm konsepti olacak.

Ağaoğlu Çekmeköy Park projesine ticari alanlar eklendi!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesine ticari üniteler eklendi..

Park Mavera 2'deki ticari üniteler satışa çıktı!

Makro-Akyapı imzası taşıyan Park Mavera 2 projesindeki 252 dükkan açık artırma usulüyle ihale edildi. 165 adet ticari üniteye teklif gelen ihalede muhammen bedel 122 milyon 260 bin TL'ye yükseldi.

Seyhan Sera Park'taki ticari alanın yapı ruhsatı iptal edildi!

Seyhan Belediyesi, vatandaşların uyarısını dikkate almayınca devreye idare mahkemesi girdi. Sera Park’ın önüne yapılan ve çok sayıda işyerinin bulunduğu ticari alanın yapı ruhsatı iptal edildi.

Emlak Konut Mavişehir Yaşam Park'ta ticari üniteler için ödeme planı!

Toplam 537 konut, 173 ofis, 15 dükkandan meydana gelen proje İzmir İl'inde yükseliyor. Emlak Konut Mavişehir Yaşam Park'ta ticari üniteler için ödeme planı kapsamında 84 aya kadar vade sağlanıyor.

Caddebostan Sunset Park satılık!

Caddebostan Sunset Park satılık dairelerin alanları 70,5 metre ile 169 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Satış süreci devam eden proje 15 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Sunset Park Caddebostan 1+1 dubleks keyfi yaşatıyor!

Sunset Park Caddebostan projesi 15 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. Toplam 35 daire ve 3 dükkandan oluşan proje önünde muhteşem deniz manzarası, arkasında şık mağaza ve restoranları ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Sun Flamingo Park Güneşli nerede?

Sun Flamingo Park Güneşli nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Sun Flamingo Park projesi toplam 112 adet daire ve 12 adet ticari üniteden meydana geliyor...

Akyapı - Makro Park Mavera fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'e bağlı Kayabaşı 4. etapta hayata geçirilen Park Mavera projesi 672 daire ve 338 ticari birimden meydana geliyor. Akyapı - Makro Park Mavera fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor.

Akyapı - Makro Park Mavera Kayabaşı projesi!

Akyapı - Makro Park Mavera Kayabaşı projesi, 672 daire ve 338 ticari üniteden oluşuyor. İstanbul Bahçeşehir Kayabaşı 4. etapta yükselen projenin teslim tarihi 2016 olarak planlanıyor.

Makro - Akyapı Park Mavera Kayabaşı projesi!

Makro - Akyapı Park Mavera Kayabaşı projesi, İstanbul Avrupa Yakası'nda konumlandırılıyor. Makro ve Akyapı ortaklığı ile Bahçeşehir Kent Meydanı, Kayabaşı 4. etapta yükselen Park Mavera projesinde 672 konut ve 338 ticari ünite yer alıyor.

Park sunset ticari ünite fiyatları Haberi

Park sunset ticari ünite fiyatları


Pera Yapı tarafından Zekeriyaköy’de yükselen Pera Sunset Park projesi 8 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde tasarlanan, 40 adet dubleks daire, 2 adet villa ve ticari birimler bulunuyor. Konutların alanlarının 99 metrekare ile 318 metrekare arasında değiştiği  Zekeriyaköy Pera ‘da satış süreci devam ediyor. Pera Sunset projesinin konut fiyatları şu şekilde:


1+1 daireler 338 bin dolar,

2+1 daireler 450 bin dolar,

3+1 daireler 678 bin dolar,

4+1 daireler 769 bin dolar’dan başlangıç gösteren fiyatlara sahip.


6 adet ticari birimin mevcut olduğu Zekeriyaköy Pera Sunset Park’ta dükkanlar 89 metrekare ile 90 metrekare arasında değişim gösteriyor. Projedeki dükkanlar minimum 9 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca 600 metrekarelik market alanının yer aldığı Pera Sunset’te bu birim kiralamaya sunulacak.