02 / 05 / 2024

Park Vera ECE Türkiye

Park Vera ECE Türkiye

Alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi, planlanması, gerçekleştirilmesi, kiralanması ve yönetimi alanında hizmet veren ECE Türkiye, Park Vera Alışveriş Merkezi 'nin kiralamasını ve uzun dönemli yönetimini üstlendi.

ECE Türkiye AVM’lerinin yeşil bina sertifikası mükemmel derece ile uzatıldı!

ECE Türkiye yönetiminde yer alan İstanbul’daki Marmara Park ve Eskişehir’deki Espark alışveriş merkezlerinin geçtiğimiz sene almış oldukları BREEAM In-Use sertifikaları “mükemmel” derece ile uzatıldı

Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Anahtar teslimlerin 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleşeceği Oyak Göksu Park projesi Ankara Eryaman'da hayata geçiriliyor. Peki Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Beyaz Park Topkapı ev fiyatları!

Anahtar teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği Beyaz Park Topkapı ev fiyatları 487 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 100 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Mustafa Bozbey: Balat’a merkez park projesi uygulayacağız!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentin gelişen mahallesi Balat’ta yapılan çalışmalarla ilgili Balat Mahalle Komitesi Üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Bozbey, Balat’a yapacakları merkez park ile bölgenin sosyalleşeceğini belirtti.

ECE Türkiye, Stevie Awards'tan 21 ödül aldı!

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, Espark ve TerraCity Alışveriş Merkezleri, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul edilen ve bu yıl 13. kez düzenlenen International Business AwardsSM kapsamında 21 Stevie Ödülü birden kazandı.

Ankara Park Vera AVM'de mağazalar boşalıyor!

Ankara’nın en gözde AVM’si Park Vera’dan markalar bir bir çıkıyor. Aralarında LC Waikiki, Derimod, Colins, Defacto, Flo ve Beğendik’in de bulunduğu 40 marka sözleşmelerinin bitmesini gerekçe göstererek AVM’den çıkma kararı aldı.

Güneşli Nurol Park'ta 50 ay 0 faiz!

Güneşli Nurol Park'ta 50 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında gerçekleşeceği proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Kartepe Belediyesi park projeleri için ihale yapılacak!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmetinin alınması için bir ihale yapacak. 23 Şubat Salı günü saat 10.00’da yapılacak olan ihalenin açık ihale usulü ile gerçekleşeceği bildirildi.

Therra Park Tarabya satılık ev!

Therra Park Tarabya satılık ev fiyatları 1,6 milyon dolardan başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 12 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Nurol Park Güneşli Evleri ödemeleri!

Nurol Park Güneşli Evleri ödemeleri peşinatsız, vade farksız ve KDV'siz olarak yapılıyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği proje 9 blok halinde inşa ediliyor.

Nurol Park Güneşli ile hayata sıfırdan başlayın!

Teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşeceği Nurol Park Konutları Atatürk Havalimanı'na 6 kilometre mesafede bulunuyor. Proje "Nurol Park Güneşli ile hayata sıfırdan başlayın" sloganıyla yükseliyor.

Ankara Park Mozaik fiyatları!

Ankara Park Mozaik fiyatları 618 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 2. etap teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede nakitte yüzde 15'e varan indirim imkanı sağlanıyor.

Çengelköy Park Evleri Rezidans fiyatları!

Çengelköy Park Evleri Rezidans fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9.4 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Park Vera ECE Türkiye Haberi

Park Vera ECE Türkiye


İnşaatına 2012 yılında başlanan Park Vera, dört kat ve 40.000 m2 kiralanabilir alan üzerinde faaliyet gösterecek olan yaklaşık 100 mağaza, yeme içme alanı, kafe/restoranlar ile 2.500 araç kapasiteli otoparktan oluşacak. Alışveriş Merkezi'nin 2014 yılı ilkbaharında kapılarını ziyaretçilerine açması planlanıyor. Park Vera Alışveriş Merkezi'nin yatırımcısı olan Başkent A.Ş.'nin hissedarları, aynı zamanda ECE Türkiye'nin geçtiğimiz Temmuz ayında yönetimini devraldığı Acity Alışveriş Merkezi'nin de yatırımcı ortakları. Acity ve Park Vera Alışveriş Merkezlerinin toplam yatırımın hacmi, 325 milyon ABD dolan. ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann: "Ankara'da Acity'nin ardından, yatırımcı grup Başkent A.Ş.'nin önümüzdeki yıl açılacak olan yeni projesi, Park Vera Alışveriş Merkezi'nin de yönetimi ve kiralama faaliyederi için ECE Türkiye'yi seçmiş olmalarından büyük mutluluk duyuyoruz. 


Türk alışveriş merkezleri sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübemizle,...