09 / 05 / 2024

park village müstakil villa

park village müstakil villa

Park Village, müstakil villa yaşamı adına bildiğimiz herşeyi unutturacak bir proje. Hepimizin yıllardır hayalini kurduğumuz yaşam konsepti artık gerçeğe çok yakın. Park Village Arıkan Yapı imzasını taşıyor...

Brooklyn Park ulaşım bilgileri!

Brooklyn Park ulaşım bilgileri kapsamında proje; İstanbul Kadıköy, Mandıra Caddesi'nde hayata geçiriliyor. Projede dairelerin alanları 55 ile 255 metrekare arasında değişiyor.

Güneşli Sağlam Park ulaşım!

İnşaat çalışmalarının 2015 yılının Mart ayında başlandığı proje toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Güneşli Sağlam Park ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor.

Topkapı Beyaz Park ulaşım!

Satışların 2 hafta sonra başlaması öngörülen projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar değişiyor. Topkapı Beyaz Park ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Zeytinburnu Topkapı'da yükseliyor.

Beyaz Park ulaşım!

Beyaz Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Topkapı'da hayata geçirilecek. Beyaz İnşaat imzası ile inşa edilecek proje 370 daireden meydana gelecek.

MFA İnşaat Bahçeşehir Park ulaşım!

MFA İnşaat Bahçeşehir Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de bulunuyor. Hafriyat çalışmaları devam eden projede en küçük daire tipi 4+1 olarak tasarlandı.

Brooklyn Park ulaşım bilgileri!

Toplam 731 daire ve 13 ticari birimden meydana gelen Brooklyn Park projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Brooklyn Park ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

2000 yılında İş Bankası İntes Park'ta mülkiyetindeki villaları satışa sunmuş!

2000 yılında Türkiye İş Bankası, Tarabya İntes Park'ta mülkiyetinde tuttuğu 19 villayı uygun ödeme kolaylıklarıyla satışa sunmuş. Site, 50 dönüm alan üzerinde, 3 ayrı tipte inşa edilmiş 56 villadan oluşuyormuş.

Kastamonu'da şehir parkı yapım işi ihale edilecek!

Kastamonu Belediyesi tarafından Kastamonu'da İsmailbey Mahallesi şehir parkı yapım işi açık artırma usulüyle ihale edilecek. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Müstakil ev emlak vergisi 2015!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan her mesken, işyeri, arsa ve araziler için mal sahipleri vergi ödemek ile mükellef oluyor. Peki, müstakil ev emlak vergisi oranı nedir? İşte müstakil ev emlak vergisi 2015..

Naturalm Çiftlik Evleri'nde müstakil villa yaşamı!

ALM İnşaat'ın müstakil villa yaşamına dair tüm detayları sunduğu Kocaeli Karamürsel Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 19 villa 300 bin TL'den başlayan cazip fiyatlarla satışa sunuldu.

1984 yılında Yıldız Parkı'nda müzik köşesi açılmış!

1984 yılında Yıldız Parkı'nda müzik köşesi açılmış. Malta Köşkü üzerinde yüksek ağaçlar altında açılan müzik köşesinde yapılacak müzik şölenleri gençlere yönelik olacakmış. Turing Kurumu, müzik köşesi için 1 milyon lira harcamış.

Müstakil tapu nasıl anlaşılır?

Müstakil tapu, kadastral sınırların belli olduğu bir arsa veya taşınmaz üzerinde, tek bir kişiye ait tapu bulunması durumunu gösteren tapulara deniyor. Peki, müstakil tapu nasıl anlaşılır?

Müstakil tapu nasıl alınır?

Taşınmaz malların mülkiyet durumunu gösteren tapular hak sahibi sayısına göre "müstakil" olabildiği gibi, "hisseli" de olabiliyor. Peki, müstakil tapu nedir? Müstakil tapu nereden nasıl alınır?

park village müstakil villa Haberi

park village müstakil villa


Park Village, müstakil villa yaşamı adına bildiğimiz herşeyi bizlere unutturacak bir proje. Hepimizin yıllardır hayalini kurduğumuz yaşam konsepti artık gerçeğe çok yakın. Park Village öyle bir proje ki kendi pazar segmentini şimdiden yaratmış durumda.


Arıkan Yapı tarafından gerçekleştirilen projenin çalışmaları 2006 yılında başlamış. Uzun yıllar süren titiz çalışmalar ve arazi araştırmaları neticesinde proje bugün bizlerin karşısında.


Park Village projesinin en önemli özelliği tek katlı villalardan meydana gelmesi. Peki neden tek katlı villa diye sorduğumuzda Arıkan Yapı Genel Müdürü Habip Arıkan şöyle yanıtlıyor; “ İnsan fizyolojisine en uygun yaşam modeli yatay yaşamdır. Biz Park Village’da gerçek müstakil yaşam modelini kurgulamış bulunuyoruz. Alışılagelmiş çok katlı, bitişik nizam ve büyük mekanlar yerine, tek katlı, tam müstakil ve optimum büyüklüklere sahip içinde merpen olmayan bir...