29 / 05 / 2024

Park Village ödül

Park Village ödül

Arıkan Yapı , Türkiye’ nin “ ilk ve tek “ tek katlı villa projesi Park Village ile rekabetin yüksek olduğu ''Avrupa Gayrimenkulleri'' alanında başarısını “ uluslar arası “ boyuta taşıdı.

Selenium Park Metaverse dünyasında: Tek tapu çift mülkiyet!

Gayrimenkul sektöründe 55. yılını kutlamak için hazırlanan, kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Park’ı Metaverse dünyasına taşıdı ve bir ilke imza attı. Böylelikle Selenium Park projesi, artık Metaverse dünyasında da yükselecek. 

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Düzce Melen Su Park'a ödül!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Melen Su Park Projesi Uluslar arası ATRAKS 2016 Fuarı kapsamında ödüle layık görüldü.

Milos Park Homes'e Jüri Özel Ödülü!

Kuzey Kıbrıs’ın en ses getiren toplu konut projesi Milos Park Homes, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması “Sign of the City Awards 2016”da, “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü.

ECE Türkiye, Stevie Awards'tan 21 ödül aldı!

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, Espark ve TerraCity Alışveriş Merkezleri, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul edilen ve bu yıl 13. kez düzenlenen International Business AwardsSM kapsamında 21 Stevie Ödülü birden kazandı.

Alanya'nın en güzel balkon ve bahçesine ödül!

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “En Güzel Balkon En Güzel Bahçe Yarışması” tamamlandı. En güzel bahçeyi yapan ve en güzel balkonu düzenleyen yarışmacı ödülü kaptı.

Küçükyalı Karayolları arazisi şehir parkına dönüştürülmeli!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Küçükyalı’daki karayolları arazisinin önemli bir bölümünün şehir parkına dönüştürülmesini istediklerini, ancak TOKİ'nin daha önce olur vermesine rağmen kararından caydığını söyledi.

Şehitkamil Belediyesi'ne 'ideal kent' ödülü!

II. Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi kapsamında Şehitkamil Belediyesi, Dülük Tabiat Parkına Biyolojik Gölet projesiyle İdeal Kent Ödülü'ne layık görüldü.

Trabzon Meydan Parkı 2. Etap'a ödül!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Meydan Parkı 2. Etap Kentsel Yenileme Projesi, Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi tarafından İdeal Kent Ödülü’ne layık görüldü.

Sakarya Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı Müdürlüğü kuruluyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı hizmet verecek, Sakarya Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı Müdürlüğü'nün kurulması kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Park Village ödül Haberi

Park Village ödül


Londra'da; European Property Awards adıyla bu yıl 19. su düzenlenen ve  Gayrimenkul Oskarları olarak bilinen  yarışmada, Park Village katıldığı:'' Residential Development ( Multiple Units )'' , '' Property ( Single Units )'' ve “ Development Marketing “  dallarında ayrı ayrı 3 ödül almaya hak kazandı. 


European Property Awards, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul geliştirme kuruluşlarının projelerinin yarıştığı bir ödül programı. 

       

Arıkan Yapı , Türkiye’ nin “ ilk ve tek “ tek katlı villa projesi Park Village ile rekabetin yüksek olduğu ''Avrupa Gayrimenkulleri'' alanında başarısını “ uluslar arası “ boyuta taşıdı.


Arıkan Yapı  tarafından İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Göl Vadisinde hayata geçirilen 144 müstakil bahçeli, havuzlu, iç bahçeli ve iç bahçesiz tek katlı villalar da  31 Aralık 2013 tarihinde yerleşim ve yaşam başlayacak.

Dünyanın...