05 / 05 / 2024

Park34 Kartal Yunus fiyatları

Park34 Kartal Yunus fiyatları

Hak Yapı Pendik Sapanbağları'nda Novipark, Kartal Yunus'ta Park34 adında iki yeni projeye başladı. Park34 Kartal projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Kartal Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye bastı...

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Kartal’da metruk binaya geçit yok! 

Kartal’da tehlike taşıyan metruk binaların yıkımına başlandı.  Kartal Belediyesi, Kartal Yunus Mahallesi Yiğithan Sokak’taki 4 katlı 3 metruk binayı yıktı.

Kartal'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi ekipleri Yunus Mahallesi'nde daha önce yangında hasar gören 2 katlı metruk binanın yıkımı gerçekleştirdi...

Kartal'da Yunus apartmanı da yıkıldı, sırada Bahar apartmanı var!

Kartal’da çökerek 21 kişiye mezar olan Yeşilyurt Apartmanı’ndaki enkaz kaldırma çalışmaları sırasında çökmenin eşiğine gelen Yunus Apartmanı’nın yıkımına başlanmıştı ve yıkım çalışmaları bugün tamamlandı. 

Kartal'da çöken binanın yanındaki Yunus Apartmanı yıkılıyor!

Kartal’da çöken ve 21 cana mezar olan Yeşilyurt Apartmanı’nın yanında bulunan Yunus Apartmanı da göçme tehlikesi nedeniyle yıkılıyor.

Yunus apartmanı sakinlerine yapılacak yardım tutarı belli oldu!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bitişiğinde yer alan ve riskli olduğu gerekçesi yıkımına başlanan 10 katlı Yunus Apartmanı sakinlerine daire başı 25 bin lira eşya, 5 bin lira taşınma yardımı verileceği belirtildi.

Kartal'daki riskli binalar tek tek yıkılacak!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın etrafında bulunan riskli Yunus Apartmanı'nın ardından Bahar, Uzunlar, Anadolu, Karalar, Potur, Ünal, Uğur apartmanları da yıkılacak.

Kartal'da 10 katlı binada yıkım devam ediyor!

İstanbul'un Kartal ilçesinde çöken binanın yanında bulunan Yunus Apartmanı'nın yıkımına yeniden başlandı.

Kartal'da riskli binalarda kontrollü yıkım yapılacak!

Kartal’da çökme sonucu 21 kişinin öldüğü Yeşilyurt apartmanının yanındaki Yunus apartmanı risk nedeniyle boşaltıldı ve yıkım işlemi başladı. Kartal'da riskli binalarda kontrollü yıkım yapılacak.

Kartal'da 10 katlı riskli binanın yıkımı başladı!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın hemen yanındaki çökme riski 10 katlı Yunus Apartmanı'nın yıkımına başlandı. Akşam saatlerinde başlayan yıkımın sabah tekrar başlayacağı öğrenildi.

Kartal Park34'te 408 bin TL'ye 2+1! Yüzde 30 peşinatla!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Park34 projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 408 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 30 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Park34 Kartal Yunus fiyatları Haberi

Park34 Kartal Yunus fiyatları


Günaydın Konutları, Duru Park, Pera Park, Essen Park projelerini hayata geçiren Hak Yapı yeni projelerine başladı. Hak Yapı Pendik ve Kartal'da iki yeni projeye başladı.


Hak Yapı'nın Kartal'daki Park34 Residence projesi Yunus'ta yer alıyor. Denize 700 metre mesafede yükselen Park34 Residence projesi 34 katlı tek blok olarak tasarlandı. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


20 ay sonra teslim edilecek olan Park34 Residence projesinde cafeterya, cep sineması, fitness, sauna, kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Pendik'e butik proje


Butik olarak tasarlanan Novipark projesi Pendik'te Sapanbağları bölgesinde yükseliyor. İnşaat çalışmaları başlayan Novipark projesi 32 daireden oluşuyor. 8 katlı tek blok olarak planlanan Novipark projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda...