22 / 05 / 2024

Parkone teslimleri

Parkone teslimleri

En iyi yatırım alanında, ödüllü mimari yapısı ile modern yaşamın rahat, güvenli ve keyifli bir ortamda sürdürülmesini hedefleyen Zekeriyaköy ParkONE Projesi’nde Haziran 2014’te yaşam başlıyor.

Resim İstanbul Orman teslimleri ne zaman?

Resim İstanbul Orman teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 8 blok halinde yükselen Resim İstanbul Orman projesinde daire fiyatları 220 bin liradan başlayarak yükseliyor...

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri projesi teslimleri yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum-Yakutiye Hasan-ı Basri projesi kapsamında satışa sunulan 168 adet konutun teslimleri yarın gerçekleşecek. Projenin konut teslim duyusu haberimizde yer alıyor.

Kartal SkyBlue İstanbul'da konut teslimleri 14 ay sonra!

Kartal SkyBlue İstanbul projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimleri 14 ay sonra yapılacak. Proje kapsamında yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden meydana geliyor.

Balance Güneşli teslimleri ne zaman?

Balance Güneşli teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Satış süreci devam eden Balance Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 800 liradan başlayarak yükseliyor...

Park Mavera teslimleri ne zaman?

Park Mavera teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 53 bin metrekare alan üzerine yayılan Mavera Park Konutları'nda metrekare birim fiyatı 2 bin 600 liradan başlayarak yükseliyor...

Essenora teslimleri ne zaman?

Essenora teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 160 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Essenora projesi toplam 758 adet konut, 12 adet dükkan ve 1 adet marketten meydana geliyor...

Kentplus Kadıköy teslimleri ne zaman?

Kentplus Kadıköy projesinde daireler 443 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1.561 tane daire yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği Kentplus Kadıköy teslimleri ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez Zafran 2.Etap teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Elazığ Merkez Zafran 2.Etap projesinde yer alan 1054 konutları bugün teslim edilemeye başlayacak. Projedeki dairelerin teslimleri 3 Kasım tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy 2.Etap teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy 2.Etap Projesi kapsamında yer alan 275 adet konutun teslimleri, bugün başlıyor ve teslimler 24 Ekim' e kadar devam edecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy 2.Etap teslimleri 20 Ekim'de başlıyor!

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy 2.Etap Projesi kapsamında yer alan 275 adet konutun teslimleri, 20 Ekim 2014 tarihinde başlıyor. Teslimler 24 Ekim'e kadar devam edecek.

TOKİ Burdur Tefenni teslimleri bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Tefenni Belediye Projesi kapsamında satışa sunulan 216 adet direnin teslimleri bugün başladı. Teslimler 23 Ekim 2014 tarihine kadar devam edecek.

Batışehir 2. Etap teslimleri Ferhat Göçer konseriyle kutlanacak!

Egeyapı Group, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ve diğer bir TOKİ iştiraki olan Emlak Pazarlama İnşaat A.Ş’nin (EPP) işbirliğiyle gerçekleştirdiği Batışehir projesinde 2. etap teslimleri 12 Ekim'de gerçekleştirilecek.

My Newwork Ataşehir'de ofis teslimleri 2016 sonunda!

My Newwork Ataşehir'de yer alan ofislerin teslimleri 2016 yılının sonunda yapılacak. 30 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip olan My Newwork Ataşehir projesinin toplam alanı 10 bin metrekare...

Parkone teslimleri Haberi

Parkone teslimleri

Mitaş İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen ParkONE evlerinde 41 ünite, 14 tripleks villa, 9 adet bahçe dubleksi, 15 adet çatı dubleksi ve 3 adet bahçe katı bulunuyor. 


ParkONE evlerinin yüzde %74’ü satıldı. Son daireler geniş teras alanları ve bahçeleriyle yeşilin en güzel tonlarını gözler önüne sererken, daireler sahiplerini bekliyor.



En iyi yatırım alanında, en iyi mimari ile modern yaşamın rahat, güvenli ve keyifli bir ortamda sürdürülmesini hedefleyen Zekeriyaköy ParkONE Projesi’nde Haziran 2014’te yaşam başlıyor. Muhteşem bir orman manzarası sunan ve hem şehir merkezine hem de denize olan yakınlığıyla fark yaratan ParkONE projesi, geniş camlarıyla güneş ışığının tüm enerjisini evinizin içine taşıyor. 15 bin metrekare alana kurulu, 204 metrekare ile 315 metrekare arasında değişen konut tipleri ile ParkONE projesi, 10...