29 / 04 / 2024

Parktepe Evleri mimar sinan fotoğrafçı olsaydı yarışması

Parktepe Evleri mimar sinan fotoğrafçı olsaydı yarışması

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışması sonuçlandı. 3 bin TL değerindeki birincilik ödülünü Galata Kulesi’ni objektifine yansıtan Aydın Sertbaş kazandı.

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri nerede? Mimar Sinan Evleri fiyat listesi!

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Mimar Sinan Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO'nun en yeni projesi Mimar Sinan Evleri ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Mimar Sinan Evleri satışa çıktı. 286 adet konutun yer aldığı Mimar Sinan Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. 

İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası!

Ünlü isimlerin giydikleri, aldıkları, yaptıkları kadar yaşadıkları evleri de merak konusu... İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası..

Parktepe Evleri’nde teslim için geri sayım başladı!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri’nde, konut sahiplerinin evlerine kavuşması için sayılı günler kaldı.

Murat Altuntaş: Ankaralılar konutları oturum amaçlı alıyor!

Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" dedi.

Parktepe Evleri projesinde kaba inşaat tamamlandı!

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, çok sayıda projenin teslim hazırlığı yaptığını, bazı projelerin de kaba inşaatlarının tamamlandığını vurguladı.

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasında ödüller dağıtıldı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışmasının sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

İZEYAP’tan Mimar Sinan Köprüsü açıklaması!

İzmit Evleri ve Tarihi Koruma ve Yaşatma Derneği (İZEYAP), Mimar Sinan Köprüsünün bir bölümünün Yeni Cuma Camiinin görüntüsü kapatması dolayısıyla yıkılması ile alakalı basın açıklaması gerçekleştirdi.

Parktepe Evleri’nin Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışması sonuçlandı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışması sonuçlandı. 3 bin TL değerindeki birincilik ödülünü Galata Kulesi’ni objektifine yansıtan Aydın Sertbaş kazandı.

İşte Mimar Selim Yuhay'ın kendi evi!

Evim Şahane programıyla tanınan mimar Selim Yuhay, üç yıldır evleri ücretsiz olarak yeniliyor. Bugüne kadar yüzlerce evde harikalar yaratan Mimar Selim Yuhay'ın kendi için dizayn ettiği ev de göz alıyor.

Bodrum Zen Evleri'nde yaşam başladı!

Zen Evleri projesinde villalar tamamlandı ve Bodrum’da lüks yaşam başladı. Bağdat Caddesi ve civarlarındaki inşaatların yarısını projelendirerek caddenin yeni kimliğini belirleyen mimar Ahmet Erkutoğlu da yer alıyor.

Ankara Parktepe Evleri'nde mevsimsiz balkon keyfi!

Ayazıyla meşhur Başkent Ankara’da kış aylarında balkona çıkmak bir hayal… Kentin en yüksek noktalarından Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri ise yerden ısıtmalı özel balkonlarıyla ‘mevsimsiz’ keyif sunuyor.

Ankara Parktepe Evleri bu yaz teslim edilecek!

Bu yaz teslim edilecek projeyi üstün kalite anlayışıyla hayata geçirdiklerini vurgulayan Altuntaş, şunları söyledi: “Parktepe Evleri’nde kullandığımız malzemeler sayesinde projenin kalitesini çok uzun yıllar korumasını hedefledik. " dedi.

Parktepe Evleri mimar sinan fotoğrafçı olsaydı yarışması Haberi

Parktepe Evleri mimar sinan fotoğrafçı olsaydı yarışması

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle düzenlenen, binlerce sanatçının Türkiye’deki mimari güzellikleri fotoğrafın büyüsüyle bütünleştirdiği fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından bir araya gelen jüri üyeleri dereceye giren fotoğrafları belirledi. Fotoğraf Sanatçısı Hamit Yalçın, Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, CEF Danışmanlık Kurucu ortağı Filiz Kemahlı, RPR Medya Ajans Başkanı Ercan Halıcı, Başkan Yardımcısı Ceren İlbaşı ve TFSF temsilcisi Engin Çalışır’dan oluşan jüri, dereceye giren fotoğrafların seçimi konusunda oldukça zorlandı.


Yaklaşık 8 saat süren seçim sürecinin ardından 3 bin TL’lik birincilik ödülü, Galata Kulesi’nin gizemini objektifine yansıtan Aydın Sertbaş’ın oldu. İkincilik ödülü olan 2 bin TL’ye Kerem Yeriş’in İstanbul’dan çektiği eseri layık görülürken, bin TL’lik üçüncülük ödülünü ise Mersin’den Deniz Ener kazandı.

“Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı” fotoğraf...