22 / 05 / 2024

Parktürk Alanya

Parktürk Alanya

Parktürk, Alanya Belediyesi'ndeki Kent Meydanı yeraltı otoparkı işletilmesi ihalesini kazanarak otopark zincirine bir halta daha eklediğini açıkladı

Alanya Belediyesi'nden 92.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya İli Alanya İlçesi Mahmutlar Mahallesi'nde yapım karşılığında iş merkezi 10 seneliğine kiraya verecek. İşin muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 Türk Lirası olarak belirlendi.

Avrasya GYO,Parktürk Otopark ile Metrocity kira sözleşmesini iptal etti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Parktürk Otopark Yatırımlar A.Ş.'ye kiraya verilen Metrocity'deki 316 numaralı bağımsız bölümün kira sözleşmesi iptal edildi...

Funda Arar'ın Göktürk'teki villası yandı!

Şarkıcı Funda Arar, konser için Alanya'dayken İstanbul Göktürk'teki villasında yangın çıktı.

Alanya Teleferik projesi Haziran'da açılacak!

Türk turizmine yeni bir soluk getirecek olan Alanya Teleferik için geri sayım başladı. Teleferik Holding’in ikinci büyük yatırımı olan projede, teleferiğin direk ve ekipmanları Rus yapımı helikopterle monte edildi.

Alanya bisiklet yolu açılıyor!

Alanya’nın ilk prestij caddesindeki bisiklet yolu, dünya çapında büyük başarılara imza atan ünlü Türk motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu ve Kenan Sofuoğlu’nun da katılımıyla açılıyor.

Alanya Atatürk Caddesi Mahmutlar'ın çehresini değiştirecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nin çehresini değiştirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Alanya Mahmutlar'a yeni otopark!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla, vatandaşların talepleri doğrultusunda Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’ne oturma bankları yerleştirildi.

Alanya Oba Mahallesi'nin yolları asfaltlanıyor!

Alanya Belediyesi, son olarak Oba Kız Yurdu yanındaki Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı.

Alanya Belediyesi asfalt çalışması başlattı!

Alanya Belediyesi, Oba Mahallesinde asfalt çalışması başlattı. Alanya Belediyesi, Oba Mahallesi Maki Sokak ve Atatürk Ortaokulu bahçesinde asfalt çalışması başlattı.

Alanya'daki Aquapark ihale usulü kiraya verildi!

Mülkiyeti Alanya Belediyesi’ne ait Saray Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki Aquapark ve işyerleriyle, Şekerhane Mahallesi’ndeki bazı işyerleri ihale usulüyle kiraya verildi.

Alanya Terrace Homes iletişim!

Göçmentürk İnşaat tarafından Antalya'nın Alanya ilçesinde inşa edilen proje Terrace Homes 2+1'den 5+1'e varan daire tiplerinden oluşuyor. Alanya Terrace Homes iletişim bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz.

Alanya Terrace Homes!

Alanya Terrace Homes projesi Göçmentürk İnşaat imzasıyla yükseliyor. Birçok sosyal donatı alanlarını içerisinde barındıran Alanya Terrace Homes projesinde yer alan daire alanları 103 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Alanya Terrace Homes nerede?

3 bloktan oluşan Alanya Terrace Homes projesi Göçmentürk İnşaat imzasıyla yükseliyor. Birçok sosyal donatı alanlarını içerisinde barındıran Alanya Terrace Homes nerede sorusunun cevabı haberimizin içinde yer alıyor.

Parktürk Alanya Haberi

Parktürk Alanya

Parktürk Otopark Yatırımları ve İşletmeleri İnşaat A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle;

"21.06.2012 (Bugün) Alanya Belediyesi tarafından yapılan 30 yıllık yap , işlet , devret metodu ile ihale edilmiş bulunan 300 Araçlık Kent Meydanındaki Yer Altı Otoparkı işi PARKTÜRK OTOPARK YATIRIMLARI VE İŞL.İNŞ.A.Ş. ile SARGIN İNŞAAT A.Ş.  ‘nin oluşturduğu konsorsiyuma kalmış olup, idare ile yapılacak sözleşmeye istinaden hızlıca inşaata başlanıp en kısa zamanda ‘’ TÜRKİYE ‘NİN OTOPARKLAR ZİNCİRİ’’ PARKTÜRK OTOPARK YATIRIMLARI İŞL.İNŞ.A.Ş. ’nin işlettiği otopark halkasına...