18 / 05 / 2024

Parktürk Sargın İnşaat

Parktürk Sargın İnşaat

Parktürk, Alanya Belediyesi'ndeki Kent Meydanı yeraltı otoparkı işletilmesi ihalesini kazanarak otopark zincirine bir halta daha eklediğini açıkladı

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

Koray GYO Göktürk arsasının değeri ne kadar?

Koray GYO, Göktürk arsasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Peki Koray GYO'nun Göktürk arsasının değeri ne kadar oldu?

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Döviz kurundaki düşüş Türk bankalarını pozitif etkileyecek!

Fitch Ratings, yeni açıklanan kur korumalı TL vadeli mevduatlarının kurda oluşturduğu düşüşün devam etmesi durumunda bunun Türk bankaları için pozitif olacağına dikkat çekti. Fitch, Türk bankalarının kurdaki oynaklığa karşı kırılgan olduğunun da altını çizdi. 

Rk Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Grup Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Bakırköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Rauf Kuru tarafından kuruldu.

Göktürk Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Zemin İnşaat Limited Şirketi Maltepe’de  600 bin TL sermaye bedeli  ile Bekir Buğra Özdemir, İlknur Güler ve Yavuz Kederoğlu tarafından kuruldu.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının akıbeti TBMM'de!

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Mevlüt Çavuşoğlu: Konut inşaatlarında Türk firmalarını öneririm!

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Radman'la ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakan Radman'a konut inşaatların Türk firmalarını önerdiğini dile getirdi.

Aslantürk Grup İnşaat Restorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aslantürk Grup İnşaat Restorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Aslantürk tarafından kuruldu.

Demet Özdemir Saadet Özsırkıntı'nın evine taşındı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Demet Özdemir'in evindeki tadilat nedeniyle Saadet Özsırkıntı'nın yanına taşındığını yazdı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Aktürk Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Aktürk tarafından kuruldu.

Parktürk Sargın İnşaat Haberi

Parktürk Sargın İnşaat

Parktürk Otopark Yatırımları ve İşletmeleri İnşaat A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle;

"21.06.2012 (Bugün) Alanya Belediyesi tarafından yapılan 30 yıllık yap , işlet , devret metodu ile ihale edilmiş bulunan 300 Araçlık Kent Meydanındaki Yer Altı Otoparkı işi PARKTÜRK OTOPARK YATIRIMLARI VE İŞL.İNŞ.A.Ş. ile SARGIN İNŞAAT A.Ş.  ‘nin oluşturduğu konsorsiyuma kalmış olup, idare ile yapılacak sözleşmeye istinaden hızlıca inşaata başlanıp en kısa zamanda ‘’ TÜRKİYE ‘NİN OTOPARKLAR ZİNCİRİ’’ PARKTÜRK OTOPARK YATIRIMLARI İŞL.İNŞ.A.Ş. ’nin işlettiği otopark halkasına...