25 / 07 / 2024

parlakyıldızlar inşaat

parlakyıldızlar inşaat

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ ili, Sürsürü Mahallesi'nde bulunan arsasının Varlık Satış Sözleşmesi imzalandı

Sarıyer'deki 27 katlı hayalet rezidans yıkılıyor! 34 yıldır inşaat halindeydi!

Sarıyer Belediyesi, bu sabah saatlerinde “tabut” şeklinde nitelendirilen 27 katlı dev rezidans inşaatında yıkım çalışmalarına başladı. 34 senedir kaba inşaat halinde olan ve 400 konut, 50 ticari alanlık rezidansa dönüştürülmek istenen yapının depreme dayanıksız olduğu belirtilmişti.

İnşaat demiri neden kırılır?

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demiri hem fiyatları hem de yapısal özelliğiyle çok konuşuluyor. Demir ile ilgili herkesin merak ettiği sorulardan biri de ''neden kırıldığı.'' Peki inşaat demiri neden kırılır? İşte cevabı...

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

Ld Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ld Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Doğanay tarafından kuruldu.

Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ta son dakika gelişmesi! Yıldızlar İnşaat o parseli 4 milyar TL'ye aldı!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap projesinin hayata geçirileceği parsel Yıldızlar İnşaat tarafından satın alındı. İşte detaylar...

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yıldız tarafından kuruldu.

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Savaş tarafından kuruldu.

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Gökyıldızlar İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökyıldızlar İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Gökbak tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları çakıldı! 2022 demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Ekim 2022 Demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına, haftanın ilk işlem günü indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları resmen çakıldı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? İşte 24 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akyıldız tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

parlakyıldızlar inşaat Haberi

parlakyıldızlar inşaat

Maliye Hazinesi adına kayıtlı; Elazığ İli, Sürsürü Mahallesi, 4670 ada 1 no’lu parselde taşınmazın Varlık Satış Sözleşmesi İmzalandı.


Elazığ İli, Sürsürü Mahallesi, 4670 ada 1 no’lu parselde kayıtlı 4 bin 918,10 metrekare yüzölçümlü taşınmazın özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi vermiş olan Parlakyıldızlar İnşaat ve Mal. Kuyumculuk Gıda Tekstil Tur. Ür. Paz. San. Tic. Ltd. Şti. ile 13.07.2012 tarihinde satış sözleşmesi imzalandı. 


Detaylı bilgiler için; http://www.oib.gov.tr/


Sinem...