12 / 05 / 2024

Parwana Noor Abdul Raouf

Parwana Noor Abdul Raouf

W Marmara Emlak İnşaat Turizm Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Parwana Noor Abdul Raouf ve Mohammad Khalıd Qarı Zada ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Yetişen, Doğan Yetişen, İbrahim Yetişen ve Yusuf Yetişen ortaklığında kuruldu.

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile I.-Ur-Rehman Chaudhry, Mansha Sohaıl Abdul Rashıd, Mohammad Rıaz Farooq ve Shahıd Mehmood Anwar ortaklığında kuruldu.

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Noor Zahoor Khan tarafından kuruldu.

Steel Force Turkey Demir Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steel Force Turkey Demir Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Mohsın ve Shameer Mullapu ortaklığında kuruldu.

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar ve Samer Abdul Hamıd ortaklığında kuruldu.

İktifa Grup İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İktifa Grup İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Chakallı tarafından kuruldu.

Wasata Global İhracat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wasata Global İhracat Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Hadi Uçkun ve Mahamat Tahır D Abdallah ortaklığında kuruldu.

A2z Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A2z Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Rehmn Shamtıa tarafından kuruldu.

Dtr Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtr Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Rehmn Shamtıa tarafından kuruldu.

Elnoor Grup Müteahhitlik Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Elnoor Grup Müteahhitlik Ticaret Sanayi Limited Şirketi Pendik'te Ahmed Shaban ve Noor Eldeen H.J. Shaaban ortaklığında kuruldu.

Parwana Noor Abdul Raouf Haberi

Parwana Noor Abdul Raouf

W Marmara Emlak İnşaat Turizm Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Parwana Noor Abdul Raouf ve Mohammad Khalıd Qarı Zada ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu. 


W Marmara Emlak İnşaat Turizm Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı,pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde...