18 / 05 / 2024

Paşa Turizm

Paşa Turizm

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi, Levent Atlar Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta kuruldu.

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Paşa Modern Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Modern Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Serkan Öztürk tarafından Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Bahçelievler Siyavuşpaşa Kasrı için restorasyon talebi!

2005 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Bahçelievler Belediyesi'ne kütüphane olarak tahsis edilen tarihî Siyavuşpaşa Kasrı'nın bakımsız hali yürek burkuyor. 2009'da restore edileceği açıklanan 444 yıllık yapı için restorasyon bekleniyor...

Bursa Ali Paşa Konağı restorasyon çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Aziz Elbas ile birlikte hanımlar konağı olarak bölgeye kazandırılacak olan Ali Paşa Konağı’nın restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Bursa Ali Paşa Konağı restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Aziz Elbas ile birlikte hanımlar konağı olarak bölgeye kazandırılacak olan Ali Paşa Konağı’nın restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı restore ediliyor!

Kars'ta, Gazi Ahmet Muhtar Paşa'nın 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı'nda Kafkas Cephesi Komutanı olduğu dönemde kullandığı konak restore ediliyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

2004 yılında Four Seasons ve Atik Paşa Yalısı 60 milyon dolara satılacakmış!

2004 yılında Mehmet Emin Karamehmet, TMSF'ye olan borcunu ödemek için Yapı Kredi Bankası'na bağlı Enternasyonal Turizm, Sultanahmet'teki Four Seasons ve Atik Ali Paşa Yalısı'nı 60 milyon dolara satma kararı almış.

Üsküdar Rumi Mehmet Paşa turizm tesis alanı imar planı askıda!

İBB tarafından Üsküdar Rumi Mehmet Paşa Mahallesi, 431 ada, 27, 28 ve 42 parsellere ilişkin Turizm Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi açıldı!

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi, Levent Atlar Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta kuruldu.

1963 yılında Sait Halim Paşa Yalısı kumarhane olacakmış!

1963 yılında, Alman otel ve kumarhane Kralı Willi Rayt, Yeniköy'deki Sait Halim Paşa Yalısı'nı kumarhane olarak işletmek üzere, Turizm Bankası ile anlaşmaya varmış. Kumarhane, Ortadoğu'nun en modern kumarhanesi olacakmış.

TMMOB Mimarlar Odası: Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nde çıkan yangın aydınlatılsın!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Şubesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı koruması altındaki tarihî Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün kül olmasının aydınlatılmasını istedi. Şubenin Genel Sekreteri Mücella Yapıcı,yaşanan olayla ilgili bir şaibe olup olmadığı araştırılsın

Bursa Demirtaşpaşa'ya park ve meydan inşa ediliyor!

Sosyal yaşam alanlarının neredeyse hiç bulunmadığı mahallelerde, kamulaştırmalar sonucu elde edilen alanlara park ve meydan yapma çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Demirtaşpaşa Mahallesi'ne de yepyeni bir park ve meydan kazandırıyor.

Hüseyin Avni Paşa Köşkü kül oldu!

Üsküdar’daki Fethipaşa Korusu içindeki Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nde yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye müdahale etti. Yangın sonucu tarihi köşk kül oldu. Söz konusu köşkü 2009 yılında TMSF'den işadamı Mehmet Cengiz satın almıştı...

Paşa Turizm Haberi

Paşa Turizm

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi, Levent Atlar Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu. 


Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi iş konusu; -Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 

Paşa Turizm Sanayi Tekstil ve Dış Ticaret Limited Şirketi Merter 2 Şubesi adres: Güngören, Nafiz Gürman Mahallesi, Şair A. Kutsi Tecer Caddes, Bozkurt Sitesi, A3 Apartmanı,...