04 / 05 / 2024

Pasifik Gayrimenkul Atilla Işıldar kimdir

Pasifik Gayrimenkul Atilla Işıldar kimdir

Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş’nin Genel Müdürü Atilla Işıldar kimdir? Atilla Işıldar nereden mezundur? Atilla Işıldar, Ankara'da Next Level projesini hayata geçiren Pasifik Gayrimenkul'den önce nerede çalıştı? İşte Atilla Işıldar biyografisi...

DAP Gayrimenkul'den yurt dışı konut satışları için yeni hamle! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından, satış pazarlama faaliyetleri çerçevesinde, Asya Pasifik ve Ortadoğu piyasalarında pazar araştırması yapılmasına karar verildi. İşte şirketten gelen o son dakika açıklaması...

Bademkaya Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bademkaya Gayrimenkul Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 7 milyon 559 bin 275 TL sermaye bedeli ile Mahmut Dönmez, Atilla Yılmaz ve Tuncay Dönmez ortaklığında kuruldu.

Ziraat Bankası Ankara Next Nevel AVM'yi 1 milyar liraya satıyor!

Pasifik Gayrimenkul tarafından yapılan Ankara Next Level AVM, 2019’da kredi borcu karşılığı Ziraat Bankası’na devredilmişti. Ziraat, AVM’yi bu ay 1 milyar liraya satışa çıkardı. 

Next Level İstanbul'daki 6 ofis 888.6 milyon TL'ye satıldı!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Next Level İstanbul projesindeki 6 ofis 888 milyon 675 bin TL'ye satıldı...

Pasifik GYO'dan 7.5 milyar TL'lik dev satın alma! Next Level İstanbul'daki 137 adet bağımsız bölümü aldı!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Next Level İstanbul'dan 137 adet bağımsız bölüm aldı. Söz konusu bağımsız bölümlerin bedeli 7 milyar 565 milyon 626 bin 70 TL olarak belirlendi.

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

Pasifik GYO, 2022'de ne kadar hasılat elde etti? İşte o rakam! 

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihlerini kapsayan dönemde 1 milyar 660 milyon 142 bin 16 Türk Lirası hasılat elde edildi. İşte ayrıntılar...

Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı! 8.1 milyar TL'lik proje başlıyor!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı.

Akiş GYO 2022'nin ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Akiş GYO, Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 30 Haziran 2022 tarihli finansal durum tablosunu, aynı tarihte sona eren 6 aylık kapsamlı kar veya zarar tablosu, öz sermaye değişim tablosu, nakit akış tablosu ve özet bireysel finansal tablolara ilişkin açıklayıcı dipnotlarını yayımladı.

Nege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Atilla Mete Nacar ve Emre Güler ortaklığında kuruldu!

Pasifik GYO 2022'nin ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Pasifik GYO, Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 30 Haziran 2022 tarihli finansal durum tablosunu, aynı tarihte sona eren 6 aylık kapsamlı kar veya zarar tablosu, öz sermaye değişim tablosu, nakit akış tablosu ve önemli muhasebe politikalarının özetini yayınladı. 

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de KAdir Beşevli, Murat Türkay, Nuri Bozal, Özgür Atilla ve Tahir Canbay ortaklığında kuruldu.

Pasifik GYO'nun Merkez Ankara'daki toplam geliri 3 milyar 776 milyon 699 bin TL'ye çıktı!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Merkez Ankara'daki toplam geliri 3 milyar 776 milyon 699 bin 139 TL'ye çıktı.

Pasifik Gayrimenkul Atilla Işıldar kimdir Haberi

Pasifik Gayrimenkul Atilla Işıldar kimdir

Atilla Işıldar kimdir?


Atilla Işıldar, ODTÜ Ekonomi Bölümü'nden mezun olduktan sonra  iş hayatına bankacılık sektöründe başladı. 


Kentbank’ta müfettiş olarak iş yaşamına giriş yapan Işıldar, aynı bankada kurumsal pazarlama bölüm yönetmeni ve şube müdürü olarak çalıştı. 


Alışveriş merkezi sektörüne 2002 yılında adım atan Atilla Işıldar, Carousel, Town Center, CEPA ve Arcadium alışveriş merkezlerinin yatırımcı şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptı. Daha sonra Akpınar Group’ta Gayrimenkul Koordinatörü olarak görev alan Atilla Işıldar, 1 Ağustos itibariyle Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat’ın genel müdürlüğü görevini üstlendi.


Gayrimenkul geliştirme, proje finansmanı, pazarlama, kiralama, AVM yönetimi uzmanlık konuları arasında yer alan Atilla Işıldar, Ankaralı doğumlu, evli ve üç çocuk babası.


Atilla Işıldar iletişim!


Web: