08 / 05 / 2024

Pasifik İnşaat hisseleri

Pasifik İnşaat hisseleri

Pasifik İnşaat,  Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan'ın Kanadalı Alamos Gold şirketinde hissesi olduğu haberiyle ilgili açıklama yayınladı.

Pasifik İnşaat Next Level İstanbul fiyat! 

Pasifik İnşaat Next Level İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Pasifik İnşaat Next Level İstanbul fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte tanıtım filmiyle dikkat çeken Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları...

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Pasifik İnşaat Ortaköy projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Pasifik İnşaat'tan İstanbul'a yeni proje!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle ön plana çıkan Pasifik İnşaat, Next Level markasını İstanbul'a taşıyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yeni projeyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Pasifik İnşaat, Ankaragücü'nün sponsoru oldu!

Pasifik İnşaat ve Ankaragücü arasında yeni sponsorluk anlaşması yapıldı. Pasifik İnşaat, spor kulübünün kol ve şort sponsoruda oldu.

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Next Level AVM için 'el konuldu' haberlerine Pasifik İnşaat'tan yalanlama!

Ankara’daki 'Next Level' alışveriş merkezine Ziraat Bankası tarafından el konulduğu hakkında çıkan haberlere AVM'nin sahibi Pasifik İnşaat'tan yalanlama geldi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level AVM'yi kendi istekleriyle varlık borç takas yöntemiyle sattıklarını söyledi..

Ziraat Bankası'nın Next Level'a el koyması birçok soruyu da beraberinde getirdi!

Pasifik İnşaat, 500 milyon TL'lik olduğu açıklanmış yatırım karşılığında Ziraat Bankası’na ne kadar borç taktı? Kredi alındığı iddia edilen devlet bankası Halkbank’a da borç var mı? 

Pasifik İnşaat'tan Next Level AVM hakkında açıklama!

Pasifik İnşaat ''Ziraat Bankası Next Level AVM'nin satılmayan ofislerine el koydu'' haberleri hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, haberlerin tamamen mesnetsiz, asılsız ve yalan haber niteliği taşıdığı belirtildi.

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Pasifik İnşaat Merkez Ankara nerede?

Pasifik İnşaat Merkez Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 10 blokta toplam 1.425 adet konut bulunuyor.

Merkez Ankara'nın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 500 TL'ye!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Pasifik İnşaat vizyonunu bir araya getiren Başkent Ankara satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatları 5 bin 500 TL olarak belirlendi.

Merkez Ankara lansman avantajlarıyla yarın satışta!

Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen, Millet Bahçesi’ne komşu Merkez Ankara, lansman avantajlarıyla satışa çıkıyor...

Pasifik İnşaat hisseleri Haberi

Pasifik İnşaat hisseleri

Pasifik İnşaat,  Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan ile ilgili basın yayın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama yayınladı.

Açıklamada; ''Pasifik İnşaat ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan'ın Kanadalı Alamos Gold şirketinde, taşeronu veya herhangi bir şekilde ilişkili hiçbir şirkette ortaklığı ve / veya hissesi yoktur'' ifadeleri kullanıldı.

Pasifik İnşaat'ın çıkan haberlerle ilgili açıklaması:
''Pasifik İnşaat ve Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Erdoğan ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklamadır.

Pasifik İnşaat ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan'ın Kanadalı Alamos Gold şirketinde, taşeronu veya herhangi bir şekilde ilişkili hiçbir şirkette ortaklığı ve / veya hissesi yoktur. Pasifik ve Çiftay grupları 2015 yılında, bir gayrimenkul projesi için, sadece bu  gayrimenkul projesi faaliyetleri ile sınırlı olacak şekilde Pasifik Çiftay İş Ortaklığı'nı...