21 / 05 / 2024

Paşmandıra meyve bahçesi

Paşmandıra meyve bahçesi

Beykoz Belediyesi’nin Paşmandıra’da kurduğu Meyve Bahçeleri hizmete açıldı. 17 farklı türde 950 meyve ağacının yer aldığı alanda ilk meyveler bu yaz toplanacak, ziyaretçiler mevsim meyvelerini dalından koparıp yemenin keyfini yaşayacak.

Beykoz Belediyesi'nden Beykoz Millet Bahçesi paylaşımı!

İBB, Belediye meclisinden onay verilmesine rağmen Beykoz Millet Bahçesi projesini veto ederek paylaşımda bulundu.

Aydos Ormanı Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

81 ildeki millet bahçelerinin inşaatlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi Aydos Ormanı Millet Bahçesi projesini 13 Eylül 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahallelerinin sınırlarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor.

Murat Kurum'dan Konya'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Konyamızda 10 millet bahçesi projesi bulunuyor. Karapınar'da da 75 bin 250 metrekarelik millet bahçesinin inşasına, Gazi Osman Paşa Mahallemizde başlıyoruz." dedi.

Bornova'da 11.7 milyon TL'ye icradan satılık meyve bahçesi ve fabrika binası!

İzmir 15. İcra Dairesi Müdürlüğü İzmir ili, Bornova ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan meyve bahçesi ve fabrika binasını toplam 11 milyon 269 bin 521‬ TL'ye icradan satıyor...

Tarsus'ta 12.8 milyon TL'ye icradan satılık karışık meyve bahçesi!

Tarsus İcra Dairesi, Mersin ili, Tarsus ilçesi, Kanberhüyüğü Mahallesi 814 parsel sayılı narenciye ve nektarin bahçesini 12 milyon 800 bin 31 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi açıldı!

Barbaros Hayrettin Paşa ve Mevlana Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Mesire Alanı’nı Millet Bahçesi olarak düzenlediklerini ve alanın artık ücretsiz olarak hizmet vereceğini müjdeledi.

Türkiye'ye örnek model Kabalı Meyve Bahçesi!

Türkiye'de tarım sektörünün en önemli sorunlarından tarım arazilerinin aile bireyleri arasında bölünmesi nedeniyle sürekli küçülmesi oluyor. Bu soruna karşılık uygulanması gereken model ise Kabalı Meyve Bahçesi olarak belirtiliyor...

Millet Bahçesi yanına dev fuar alanı yapılmalı!

Atatürk Havalimanı’nın kapatılması ile bölgede çoğunlukla uçak yolcularına hizmet veren 62 otelin geleceği düşünülüyor.  Atıl kalma endişesi yaşayan oteller Millet Bahçesi’nin yanı sıra bölgeye dev bir entegre fuar alanı yapılmasını önerdiler.

Sakarya’da stat alanı Millet Bahçesi olacak!

Türkiye genelinde eski stat alanlarının yeşil alana dönüşünde önemli bir gelişme yaşandı. Sakarya’da eski stat alanının Millet Bahçesi olacak. 

Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi geliyor!

Sakarya’da düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Millet bahçesi için çalışmalar hemen başlayacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker, Diyarbakır'ın eski stadının Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi kararının kentte pozitif bir ilgiyle karşılandığını söyledi. Eker, çalışmaların hemen başlayacağını belirtti. 

Zeytinburnu'na millet bahçesi müjdesi!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "İstanbul’da beş yerde daha millet bahçesi yapacağız. Bunlardan bir tanesini de Zeytinburnu’na yapacağız" dedi...

Paşmandıra meyve bahçesi Haberi

Paşmandıra meyve bahçesi

Beykoz Belediyesi’nin Paşmandıra’da kurduğu Meyve Bahçeleri hizmete açıldı. 17 farklı türde 950 meyve ağacının yer aldığı alanda ilk meyveler bu yaz toplanacak, ziyaretçiler mevsim meyvelerini dalından koparıp yemenin keyfini yaşayacak. 


18 bin 600 m2’lik geniş bir arazide yer alan Meyve Bahçeleri’nde ilçenin doğal dokusuna uygun olarak elma, armut, nar, ceviz, kiraz, kayısı, karayemiş, vişne, incir, erik,  kivi, şeftali, ayva, üzüm, dut, hünnap ve ruscus ağaçlarının dikimi yapıldı. 


Yemyeşil doğanın kucağında kurulan Meyve Bahçeleri’nin açılışına Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve eşi Ayşe Çelikbilek, Belediye Başkan Yardımcıları başkan danışmanları, müdürler, mahalle muhtarı Adem Demirel, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.  Kent yaşamı içinde giderek topraktan uzaklaşan insanların doğayla ve tarımla buluşacağı alanda, piknik ve...