05 / 05 / 2024

Passolig Bursaspor kartı

Passolig Bursaspor kartı

Taraftarların kent içi ulaşımda avantajlı seyahat edebilmesini sağlayan protokol, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve Passolig Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Önder Halisdemir arasında imzalandı.

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih: 65 bin müşterimizin kredi kartı borçlarını erteledik!

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih, "Şu ana kadar hem bireysel hem ticari 65 bin müşterimizin 305 milyon liralık kredi kartı borçlarını erteledik." açıklamasında bulundu.

Kira geliri olanlar dikkat! Kredi kartıyla ödeme kolaylığı!

Gayrimenkullerin kiraya verilmesi karşılığında elde edilen gelirler “gayrimenkul sermaye iradı” olarak belirtiliyor ve gelir vergisine tabi tutuluyor. Gayrimenkul sahipleri ise koronavirüs kapsamında alınan tedbirler sebebiyle ödemelerini kredi kartıyla yapabilecek.

Mirasçılar dikkat! Verginizi kredi kartıyla ödeyebilirsiniz!

Menkul ve gayrimenkullerin veraset yoluyla veya ivazsız olarak intikal etmesi durumunda miras vergisi ödeniyor. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı duyura göre, veraset ve intikal vergisi ödemeleri kredi kartıyla yapılabilecek.

Kredi kartıyla vergi ödeme türleri genişletildi!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında kredi kartıyla ödenebilen vergi türlerinin kapsamını genişletti.

Kredi kartı faiz oranları düşürüldü!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından Türk lirası ve yabancı para cinsinden kredi kartı işlemlerinde uygulanacak aylık azami akdi ve gecikme faiz oranları düşürüldü.

Üç suni ada Kanal İstanbul projesinden çıkartıldı!

Kanal İstanbul ile ilgili yeni ÇED raporu yayımlandı ve projenin detayları da ortaya çıkmaya başladı. Rapora göre, yapılacak üç suni ada projeden çıkartılacak.

Merkez Bankası'ndan kredi kartına sınır!

Merkez Bankası (MB), bankaların, kredi kartı ile yapılan alışverişlerde üye iş yerlerinden alabileceği komisyon oranını yüzde 1.6 ile sınırladı.

AB İsviçre'yi vergi cennetleri listesinden çıkartıyor mu?

Avrupa Birliği (AB), İsviçre ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vergi alanında iş birliği yapmayan ülkeler listesinden çıkartıyor.

Rusya'da 60 milyon kredi kartının bilgileri çalındı!

Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’ın müşterilerine ait 60 milyon kredi kartına ilişkin bilgiler çalınarak satışa çıkarıldı. Rus bankacılık tarihinin en büyük sızıntısıyla ilgili iç soruşturma başlatıldı.

Perakendeciler bankaların kredi kartı erken ödeme faizlerinin düşürülmesini istiyor!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, "Perakende sektörü olarak Merkez Bankasının faiz indirimine paralel olarak en kısa zamanda kredi kartı erken ödeme faiz oranlarına da en az 7 puan indirim bekliyoruz." dedi.

Site yönetimleri 'kart ile online tahsilat” dönemine geçiyor!

Site aidatlarını kart ile online olarak ödemek site sakinleri için aidat takibini kolaylaştırıyor ve site yönetimlerinin tahsilat oranını da kayda değer ölçüde artırıyor.

Site yönetimleri kart ile online tahsilat dönemine geçiyor!

Site aidatları artık online tahsilatla ödenebilecek. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı Apsiyon, aidatını ödeyecek kişilere; kart ile online olarak “hem taksitli hem de otomatik ödeme” seçenekleri sunuyor.

Ödenmeyen kredi kartı borcu nedeniyle eve haciz gelir mi?

Kredi kartı borcu olanın her türlü mal ve hakkı haczedilebiliyor. İcra İflas Kanunu'nun, 6352 Sayılı Kanun'un 16. maddesindeki değişikliğe göre, borçlunun lüzumlu eşyaları haczedilemeyecek.

Passolig Bursaspor kartı Haberi

Passolig Bursaspor kartı


Passolig Bursaspor kartı taşıyan taraftarların kent içi ulaşımda avantajlı seyahat edebilmesini sağlayan protokol, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve Passolig Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Önder Halisdemir arasında imzalandı.


Bursaspor Özlüce Tesisleri’nde yapılan imza törenine; Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Passolig Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Önder Halisdemir, Busaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Akınoğlu katıldı.


Gerçek taraftarlar göreve 

Passolig Bursaspor Kartı’nın ekonomisi ve alt yapısı güçlü bir Bursaspor’un en önemli öğesi olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Ben Bursasporluyum’ diyen herkesi Passolig Bursaspor kartı almaya davet etti. Bursa’nın 3 milyonluk nüfusu ve 25’in üzerinde sanayi bölgesiyle Türkiye’nin en güçlü üretim şehirlerinden biri olduğunu kaydeden Başkan Altepe, Bursaspor’un Bursa’nın pazarlanabilir...