28 / 04 / 2024

Patlayıcı Madde Depo Tesisi töreni

Patlayıcı Madde Depo Tesisi töreni

Artvin'de Yılmaz - Han inşaat Limited Şirketi tarafından yaptırılan Patlayıcı Madde Depo Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Proje 170 metre uzunluğunda 40 ton depolama kapasitesine sahip.

Malatya'da yüksek katlı 61 bina patlayıcı kullanılarak yıkıldı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasar gören Malatya'da, yüksek katlı binaların patlayıcı kullanılarak yıkımı hız kesmeden sürüyor.

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeller Kalıp İnşaat Plastik Ham Madde Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Ersan Ertuğrul tarafından kuruldu.

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gergen İnşaat Plastik Ham Madde Kalıp Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da bin TL sermaye bedeli ile Bayram Hamurcu tarafından kuruldu.

Cihankerapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Hırdavat Oto Yed. Par.Ve Loj.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Cihankerapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Hırdavat Oto Yed. Par.Ve Loj.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Cihanker tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 müjdeli haber!

MKEK Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda Enerjitik Malzemeler Üretim Tesisi Açılış Etkinliği ve Ürün Lansmanı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşa 6 müjdeli haberi verdi...

Mersin Akdeniz'de 12.6 milyon TL'ye icradan satılık 5 depo ve arsası!

T.C. Mersin 4. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Karacailyas Mahallesi, 10513 ada 8 parselde yer alan 5 depo ve arsasını 12 milyon 641 bin 500 TL'ye satıyor...

Abu Dabi'deki 144 katlı gökdelen yıkıldı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'deki 144 katlı Mina Plaza gökdelen 18 bin sondaj deliğine yerleştirilen patlayıcıların aktif hale getirilmesiyle 10 saniyede yıkıldı.

Ömeroğulları Plastik Ambalaj Kimyevi Madde İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömeroğulları Plastik Ambalaj Kimyevi Madde İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Baylassın  tarafından kuruldu.

Arnavutluk'ta depremde hasar gören bina patlayıcı ile yıkıldı!

Bölge Koruma Milli Müfettişliği (IKMT) tarafından, Arnavutluk Dıraç'ta 26 Kasım 2019'ta meydana gelen depremde ağır hasar alan ve yaşanamaz ilan edilen 12 katlık bina patlayıcıyla yıkıldı.

Beyrut Limanı'ndaki yıkım görüntülendi! Liman ve çevresi enkaz yığını oldu!

Lübnan'daki Beyrut Limanı'nda yer alan patlayıcı dolu bir depoda büyük bir patlama yaşandı. Patlamada 60 kişi hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Olay sonrası liman ve çevresi enkaz yığını haline geldi.

Sofya'da komünizm döneminden kalma 17 katlı bina patlayıcı ile yıkıldı!

Sofya'da, 40 sene önce "Balkanlar’ın en büyük ve en modern basın evi" olması için kurulan 17 katlı bina yüzlerce kilogram dinamit ile yıkıldı.

Patlayıcı Madde Depo Tesisi töreni Haberi

Patlayıcı Madde Depo Tesisi töreni

Kemal Uçkun, tesisin iş ortakları Mustafa Yılmaz ve Orhan Yavuzdemir'İn yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Yılmazlar Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, açılışta yaptığı konuşmada; bu açılışta kendilerini yalnız bırakmayan ve patlayıcı madde deposunun yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.Tesisin yapımı sürecinde Artvin Milletvekili İsrafil Kışla'nın bürokratik engellerin aşılması noktasında ciddi çabasının olduğunu dile getiren Yılmaz, kendisine ayrıca teşekkürlerini sunmak istediğini söyledi. 


Proje ortaklarından maden mühendisi Orhan Yavuzdemir'de tünel yapımı işinde patlayıcılardan kaynaklanan sorunları birebir yaşamış bir firma olarak 2010 yılında böyle bir yatırıma karar verdiklerini ve bu kapsamda Yılmaz-Han inşaat Limited Şirketini bir şey. Kazasız belasız çalışma dönemi diliyorum." diye konuştu. 


Vali Cirit: Artvin Kamu Yatırımlarından Ciddi Pay Alan illerden Biri Artvin Valisi Kemal Cirit ise Artvin'in kamu...