22 / 07 / 2024

Paul and Sharkın kaç mağazası var

Paul and Sharkın kaç mağazası var

İtalyan lüks marka Paul & Shark, dünyada yeni konseptteki mağazasının ikincisini İstanbul’da açtı. Paul & Shark’ın sahibi Andrea Dini, “Bazı mağazalar satış bazıları prestij içindir. İstanbul’un imajı yeter ama atışta da gayet iyi” dedi.

SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmen açıkladığı son dakika verilerine göre, Kahramanmaraş Andırın'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte AFAD'ın yayımladığı 3 Kasım 2023 son depremler listesi...

3.6 şiddetinde deprem! O il sallandı!

6 Şubat’ta meydana gelen ‘yüzyılın felaketi’ni yaşayan ve deprem bölgesinde olduğu için sık sık artçı sarsıntıların meydana geldiği Malatya’da bir sarsıntı daha yaşandı. AFAD’ın paylaştığı verilere göre, Malatya’da 3.6 şiddetinde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi ise depremi 3.3 olarak ölçtü.

Almanya fabrika siparişlerinde sert düşüş yaşandı! Avrupa’nın hasta adamı geri mi dönüyor?

Almanya'da fabrika siparişleri temmuzda bir önceki aya göre yüzde 4,3'lük beklentiye karşılık yüzde 11,7 geriledi. Uzmanlar, 1990’daki birleşmenin ardından Almanya’ya takılan “Avrupa’nın hasta adamı” etiketini yeniden gündeme getirdi.

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Evinde olmayan hemen markete koşsun. Son dönemin zam şampiyonu. Bir daha bu fiyata olmayacak

Son dönemin zam şampiyonu olan bir ürün hakkında flaş gelişmeler yaşandı. Ürün indirime girdi ve bir daha bu fiyata satılmasına çok zor gözle bakılıyor. Evinde biten gidip almalı.

Dolarda fırtına başladı! 19 Ağustos 2023 dolar ne kadar? Euro kaç TL? Son dakika!

Doları olan olmayan herkesi çok yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı... Bugün 1 dolar ne kadar, şu anki dolar kuru kaç TL? Hemen buraya bakın... İşte ayrıntılar...

Dolar borcu olanın aklı yerinden çıkacak! 1 dolar ne kadar, bugün dolar kaç TL? 8 Ağustos 2023 döviz kurları!

Doları olan olmayan herkesi çok yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Bugün 1 doların değeri nedir, şu anki dolar kuru kaç TL? Hemen buraya bakın... İşte ayrıntılar...

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

Toyota'da Temmuz 2023 fiyatlar belli oldu! Toyota 926 bin 250 TL'de satışa sundu: Şaşırtan liste

Toyota, Temmuz ayı için güncellenen fiyat listesini açıkladı ve bu güncellemeyle birlikte modellerin fiyatlarında artış yaşandı. Markanın en popüler otomobili olan Corolla, Haziran ayına göre 100 bin lirayı aşan bir zamla satışa sunuldu. İşte Toyota'nın Temmuz 2023 fiyat listesi...

Bayramdan sonra altın fiyatları tam olarak böyle olacak! Altını bilen adam İslam Memiş peş peşe açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşandı. Altını bilen adam İslam Memiş, bayramdan sonra altın fiyatları için yeni rakamları açıkladı. 

Altın fiyatları jet taktı uçtu! 25 Haziran 2023 gram altın, çeyrek altın kaç TL? Bugünkü fiyatları gören şok oldu!

Altın fiyatları ne kadar oldu? sorusunun cevabı araştırılıyor. Altın fiyatlarında yukarı doğru bir hareketlilik yaşandı. Altın fiyatların yaşanan artış sonrasında gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları merak ediliyor. İşte 25 Haziran altın fiyatları...

BDDK'dan veri açıklama Kredi hacminde gerileme var!

Bankacılık sektöründe son gelişmeler BDDK tarafından paylaşıldı. Yayımlanan verilere göre kredi hacminde önemli bir azalma yaşandı. BDDK'nın açıkladığı bankacılık istatistikleri, sektördeki son durum hakkında detaylı bilgi veriyor.

Mitsubishi Space Star 'da beklenmedik zam: Otomobil sektöründe fiyat dalgalanmaları devam ediyor!

Otomobil sektöründe, araç sahibi olmayı düşünenleri yakından ilgilendiren fiyat dalgalanmaları sık sık gündemde yer alıyor. Son olarak Mitsubishi'nin popüler modeli Space Star için beklenmedik bir gelişme yaşandı. Aracın fiyatı 36 bin 800 TL zamlandı.

Paul and Sharkın kaç mağazası var Haberi

Paul and Sharkın kaç mağazası var



Türkiye’de 12 mağazası varken yeniden yapılanmayla mağaza sayısını yarıya indiren İtalyan lüks marka Paul & Shark, dünyada yeni konseptteki mağazasının ikincisini İstanbul’da açtı. Paul & Shark’ın sahibi Andrea Dini, “Bazı mağazalar satış bazıları prestij içindir. İstanbul’un imajı yeter ama atışta da gayet iyi” dedi.



KÖKLERİ 1882 yılına kadar giden, denizciliğe odaklı lüks marka Paul & Shark, bundan 20 yıl önce girdiği Türkiye pazarında yepyeni bir model benimsedi. Türkiye’de bayii sistemiyle 12 mağazaya oluşan İtalyan marka, mağaza sayısını yarıya indirdi. Dünyada yeni oluşturduğu konsepte sahip ikinci mağazasını Nişantaşı’nda açan Paul & Shark’ın sahibi Andrea Dini, “Bu bir flagship store (amiral gemisi). Gençleştik, modernleştik; dekorasyonu da değiştirmek gerekiyordu. Türkiye’de imi yıl önce başladığımız dönüşüm meyvelerini vermeye başladı” dedi.


TÜRKİYE’YE ÖZGÜ KRİZLER

Türkiye’de küçük metrekare...