27 / 04 / 2024

Paul Bonatz

Paul Bonatz

1945 yılında Vali Lütfi Kırdar, Çırağan Sarayı'ndan ne şekilde istifade edilebileceğini tetkikat yapmak üzere Paul Bonatz'ı ve Sedat Hakkı Eldem'i görevlendirmiş ve sarayın tamir edilerek otel haline getirilerek istifade edilmesine karar verilmiş.

Paul Foley kimdir? Hangi ülkelerde çalıştı? BİM’de hangi alanda çalışıyor?

Paul Foley kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi alanlarda üst düzey görevler yürüttü? BİM’De ne iş yapıyor? İşte Paul Foley’in hayatı...

Bitcoin için o isimden flaş açıklama!

Milyarder Paul Tudor Jones, Bitcoin'in 'bir gün' çok daha yüksek bir değere sahip olacağını söyledi!

ABD'de ünlü isimlere kripto para davası açıldı!

Aralarında Kim Kardashian, boksör Floyd Mayweather Jr. ve eski basketbol oyuncusu Paul Pierce'ın da aralarında olduğu çok sayıda ünlü için kripto para davası açıldı.

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile PAUL Rıchard Cockerıll Güner tarafından kuruldu.

Ankara Saraçoğlu'ndaki kentsel dönüşüm projesi davalık oldu!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'nın Saraçoğlu Mahallesi’nin mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden onay alınmadan kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmesini yargıya taşıdı. 

Paul Goble'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Ali Güller bugünkü köşesinde CIA’da uzman analist olan Paul Goble'ın Kanal İstanbul açıklamasını kaleme aldı. 

Mercury Engıneerıng Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Mercury Engıneerıng Mühendislik Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Patrıck Hıckey-Dwyer, Eoın Paul Vaughan ve Ronan Mıchael Lynch ortaklığında kuruldu.

Tezin İşletme Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tezin İşletme Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Pierre,Paul,Mar Marzın tarafından kuruldu.

French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara malikane aldı!

Bir dönem Khloe Kardashian ile aşk yaşayan French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı. NBA yıldızlarından Paul George'nin eski evi olan mülk, Toskana mimarisiyle modern tarzı birleştiriyor.

Romanya Prensi Paul’e gayrimenkul yolsuzluğu suçlamasından hapis cezası!

Romanya'da Yüksek Mahkeme, Prens Paul ve üç iş adamına gayrimenkul yolsuzluğu suçlaması nedeniyle hapis cezası verdi.

Ankara Saraçoğlu projesinde telif tartışması!

Ankara Saraçoğlu'nda restorasyon devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, projenin kapsayıcı bir yaklaşımla hazırlandığını, istişare yapılıp, taleplerin alındığını kaydetti. Peki Saraçoğlu'nun mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden izin alındı mı?

Jfm Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jfm Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile flevious Ngwang, John Paul Jan Akem ve Maximilian S. Akem ortaklığında kuruldu.

İmobeltürk Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İmobeltürk Gayrimenkul Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Yüselener ve Paul Divin D. Douchamps tarafından kuruldu. 

Paul Bonatz Haberi

Paul Bonatz



Çırağan Sarayı otel haline getirilecek


İçinde hususi apartmanlar, yatak odaları, merasim, oyun salonları, barlar bulunacak


     Ankara 9 (telefonla) - İstanbul'un otelcilik bakımından ne kadar sıkıntılı bir vaziyette olduğu malumdur. Son zamanlarda otelde oturabilecek 12.000 yabancının pansiyon odalarında barındığı tespit edilmiştir. İstanbul'un turizm için büyük ehemmiyetini nazarı dikkate alan Vali ve Belediye Reisi Dr. Lütfi Kırdar, Çırağan Sarayı'ndan ne şekilde istifade edilebileceğini anlamak ve bu hususta esaslı tetkikat yapıldıktan sonra bir rapor vermek üzere, milletlerarası tanınmış mimarlardan Prof. Bonatz'ı ve Türk mimarisini en iyi kavramış olanlardan Güzel Sanat Akademisi Mimari Şefi Prof. Sedat Eldem'i bu işe memur etmiştir.

   ...