21 / 05 / 2024

Paul Rawkins türkiye ihracat

Paul Rawkins türkiye ihracat

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in Kıdemli Direktörü Paul Rawkins, İran'la yapılan nükleer anlaşma sonrasında Türkiye, daha ucuz enerji ithalatı ve artan sınır ticaretinden yararlanabilecek" dedi.

Türkiye'nin kredi notunda mali disiplin kilit önem taşıyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Kıdemli Direktörü ve Türkiye Analisti Paul Gamble, Türkiye'nin kredi notunun ve görünümünün korunmasında mali disiplinin sürdürülmesinin kilit önem taşıdığını belirtti.

Türkiye kredi notunu mali disiplindeki kararlılığıyla korudu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Kıdemli Direktörü ve Türkiye Analisti Paul Gamble, Türkiye'nin kredi notunun ve görünümünün korunmasında mali disiplinin sürdürülmesinin rol oynadığını söyledi.

Paul Rawkins: Türkiye büyük oranda doğru yolda!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Kıdemli Direktörü Rawkins, son dönemde kurda yaşanan oynaklığın Türkiye’nin "yatırım yapılabilir" kredi notunun içerisinde olduğunu belirtti.

Paul Rawkins: Türkiye'nin büyümesi BRIC'ten daha iyi!

Fitch Ratings Kıdemli Direktörü Paul Rawkins, Türkiye ’nin ekonomik büyüme görünümünün BRIC ( Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ) ülkelerine kıyasla olumlu olduğunu belirtti.

Türkiye’nin enflasyon görünümü iyileşti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’in Kıdemli Direktörü Rawkins, “Petrol fiyatlarındaki düşüş Türkiye için ‘pozitif bir sürpriz’ olduğunu ispatlıyor." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Fitch Türkiye'ye ilişkin büyüme tahminini yükseltti!

Fitch Ratings Kıdemli Direktörü Rawkins, Türkiye'nin bu yıl için ekonomik büyüme tahminini biraz yükselttiğini aslında bu yıl için sonuç tahminlerinden biraz daha iyi olduğunu açıkladı

Fitch Türkiye’ye ilişkin büyüme tahminini yükseltti!

Fitch Ratings Kıdemli Direktörü Rawkins, “ Türkiye’nin bu yıl için ekonomik büyüme tahminini biraz yükselttik. Aslında bu yıl için sonuç tahminlerimizden biraz daha iyi” dedi.

Paul Rawkins: Türkiye daha ucuz petrol ve artan ticaretten yararlanır!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in Kıdemli Direktörü Paul Rawkins, İran'la yapılan nükleer anlaşma sonrasında Türkiye, daha ucuz enerji ithalatı ve artan sınır ticaretinden yararlanabilecek" dedi.

Paul Frank Türkiye'de 5 yıl içinde 20 mağazaya ulaşacak

Hollywood ünlülerinin 'casual' giyim markası 'Paul Frank' Türkiye'de 5 yıl içinde 20 mağazaya   ulaşmayı hedefliyor. Markanın kurucusu Heuser, 'Krizden minimum etkiyle çıkmanız bizi cesaretlendirdi' dedi

Türkiye Finans'ta konut kredi faizi yüzde 0.67'ye düştü

Türkiye Finans, konut, iş yeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kar oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Paul Rawkins türkiye ihracat Haberi

Paul Rawkins türkiye ihracat


Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in Kıdemli Direktörü Paul Rawkins, Birleşmiş Milletler'in İran'la yaptığı nükleeer anlaşma sonrasında Türkiye'nin, İran'la oluşacak yeni ortamda, daha ucuz enerji ithalatı ve artan sınır ticaretinden yararlanabileceğini söyledi.


BM Güvenlik Konseyi’nin daimi 5 üyesi ve Almanya’nın katılımıyla oluşan 6 ülkenin, nükleer programını sınırlandırması karşılığı ambargonun hafifletilmesi konusunda İran ile anlaşmaya varmasının ardından, AA muhabirinin konuya ilişkin sorusunu yanıtlandırdı.


Rawkins, "Türkiye'nin daha düşük petrol fiyatından ve İran'la artan sınır ticaretinden yararlanacağını söylemek doğrudur" dedi.


Rawkins, eylül ayında İstanbul'da düzenlenen "Türkiye'nin kredi görünümü" toplantısı sonrasında, "Eğer cari açıkta dönüşüm olur, enflasyon düşer, daha çok doğrudan yatırım görürsek, Türkiye pozitif bir reyting aksiyonuna yaklaşır" değerlendirmesinde bulunmuştu.


Paul Rawkins, şartlar sağlandığı taktirde Türkiye'nin "durağan" olan görünümünün "pozitif"e dönebileceği işaretini...