29 / 04 / 2024

Pavel Smirnov

Pavel Smirnov

İstanbul’da 42 katlı gökdelen inşaatına gizlice girerek selfie çeken iki gence açılan davada hâkim “Yasal unsurları itibariyle suç oluşmamıştır” diyerek dosyayı kapattı.

Pavel Smirnov ve Haluk Yavuz, Akasya AVM'ye tırmandı!

3’üncü köprü inşaatına gizlice girerek, 350 metre yükseklikte selfie çeken macera tutkunu Pavel Smirnov bu kez de arkadaşı Haluk Yavuz’la birlikte bir AVM’nin 156 metrelik çatısına tırmandı.

İstanbul Kerpiç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İstanbul Kerpiç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Namık Stanislav Rudich ve Ilya Smirnov ortaklığında kuruldu!

Petrodolar'ın sonunu Bitcoin mi getirecek?

Rusya Parlamentosu'nun alt kanadı Duma'nın Enerji Komisyonu Başkanı Pavel Zavalni, dost ülkelerle gerçekleştirilen doğalgaz ve petrol ticareti kapsamında, Bitcoin ile ödemelere onay verebileceklerine dikkat çekti.

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin inşaatı 2018'de başlayacak!

Akkuyu Nükleer AŞ'nin Hukuki ve Kurumsal İlişkiler Direktörü İlya Smirnov, "Rosatom, Akkuyu NGS’de inşaat aşamasının 2018’de başlamasını öngörüyor." dedi.

Pavel Smirnov ve Haluk Yavuz, Akasya AVM'ye tırmandı!

3’üncü köprü inşaatına gizlice girerek, 350 metre yükseklikte selfie çeken macera tutkunu Pavel Smirnov bu kez de arkadaşı Haluk Yavuz’la birlikte bir AVM’nin 156 metrelik çatısına tırmandı.

Burgaz ile Kırklareli arasına demiryolu yapılacak!

Bulgaristan'ın Karadeniz kıyı şeridinin güneyinde yer alan ve Türkiye sınırına Kırklareli ile komşu olan Burgaz kentinin valisi Pavel Marinov, Burgaz-Kırklareli demiryolu projesine ilişkin anlaşmanın nisan ayında imzalanacağını söyledi.

Avrupa Asya 2023 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Asya 2023 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Andrey Pavel Wronski, Mehmet Nezih Yalçın, Hasan Hüseyin Çimen, Feylezuf İleri, Necmettin Sönmez tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Pavel Smirnov Haberi

Pavel Smirnov

Geçtiğimiz aylarda, İstanbul'da yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün inşaatına gizlice girerek 350 metre yükseklikte selfie çeken Pavel Smirnov ile Özcan İpar, fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmıştı.


"İNŞAATIMIZA İZİNSİZ GİRDİLER"

3'üncü köprüden sonra, Mecidiyeköy'deki yapımı devam eden bir gökdelenin 42 katlı inşaatına tırmanan iki genç burada da selfie çekip sosyal medyada yayımladı. Gökdeleni inşa eden şirketin avukatları, şantiyeye gizlice girerek güvenlik tedbiri almadan zirveye kadar tırmanan Pavel Smirnov ve Özcan İpar'ı savcılığa şikâyet etti.


'İHLAL SÖZ KONUSU DEĞİL'

Savcılığa sunulan şikayet dilekçesinde, İki şüphelinin Torun Center isimli projenin şantiye inşaatına izinsiz girdiklerini, inşaatın 42. katına bir şekilde çıkarak öz çekim yaptıkları ve bu fotoğrafları sosyal medyada yayımladıkları belirtildi. Dilekçede, iki şüphelinin konut veya işyeri dokunulmazlığını ihlal ettiklerini kaydeden şirket avukatları, şüphelilerin cezalandırılmasını istedi....