03 / 05 / 2024

Petrodolar'ın sonunu Bitcoin mi getirecek?

Petrodolar'ın sonunu Bitcoin mi getirecek?

Rusya Parlamentosu'nun alt kanadı Duma'nın Enerji Komisyonu Başkanı Pavel Zavalni, dost ülkelerle gerçekleştirilen doğalgaz ve petrol ticareti kapsamında, Bitcoin ile ödemelere onay verebileceklerine dikkat çekti.



Rusya Parlamentosu'nun alt kanadı Duma'nın Enerji Komisyonu Başkanı Pavel Zavalni, dost ülkelerle gerçekleştirilen doğalgaz ve petrol ticareti kapsamında, Bitcoin ile ödemelere onay verebileceklerine dikkat çekti. Zavalni, Rusya'nın dost olarak gördüğü ülkelerin öncelikleTürkiye ve Çin olduğunu vurguladı. 

Petrodolar ın sonunu Bitcoin mi getirecek?

Pavel Zavalni, Türkiye ve Çin'in bütün baskılara rağmen Rusya'ya  ilişkin herhangi bir yaptırımda bulunmadıklarının altını çizdi. 

Peki Pavel Zavalni konuyla ilgili neler dedi? İşte akıllara 'Petrodolar'ın sonunu Bitcoin mi getirecek?' sorusunu getiren o açıklama...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön