26 / 05 / 2024

Pavel Zavalni bitcoinle ödeme

Pavel Zavalni bitcoinle ödeme

Rusya Parlamentosu'nun alt kanadı Duma'nın Enerji Komisyonu Başkanı Pavel Zavalni, dost ülkelerle gerçekleştirilen doğalgaz ve petrol ticareti kapsamında, Bitcoin ile ödemelere onay verebileceklerine dikkat çekti.

Bitcoin artık mağazalarda geçerli olacak! Ünlü giyim markası kasada ödemeyi kripto parayla alacak

Dünya üzerinde önümüzdeki 5-10 yıl içinde tek bir dijital para biriminin kullanılması öngörülüyor. Bu dönüşüm sürecini özel sektör de ayak uydurmak için kolları sıvadı. Ünlü İtalyan moda devi Gucci, mağazalarında artık bitcoinle ödeme alacak.

Petrodolar'ın sonunu Bitcoin mi getirecek?

Rusya Parlamentosu'nun alt kanadı Duma'nın Enerji Komisyonu Başkanı Pavel Zavalni, dost ülkelerle gerçekleştirilen doğalgaz ve petrol ticareti kapsamında, Bitcoin ile ödemelere onay verebileceklerine dikkat çekti.

Gayrimenkulde dijital dönüşüm hızlandı!

Yabancı yatırımcılar da sağladığı kolaylıklar nedeniyle Türkiye’de bitcoinle konut almak istiyor.

Antalyalı emlakçı Bitcoinle 9 ev sattı!

10 yıl önce hayatımıza giren ve son zamanlarda popüler olan kripto paralar hayatımızda önemli rol almaya başladı. Bir çok sektör Bitcoin ve altcoinler ile ödemeyi kabul ediyor. Antalya'da faaliyet gösteren Holmes Emlak kripto para birimiyle 9 ev sattı.

Pavel Smirnov ve Haluk Yavuz, Akasya AVM'ye tırmandı!

3’üncü köprü inşaatına gizlice girerek, 350 metre yükseklikte selfie çeken macera tutkunu Pavel Smirnov bu kez de arkadaşı Haluk Yavuz’la birlikte bir AVM’nin 156 metrelik çatısına tırmandı.

Burgaz ile Kırklareli arasına demiryolu yapılacak!

Bulgaristan'ın Karadeniz kıyı şeridinin güneyinde yer alan ve Türkiye sınırına Kırklareli ile komşu olan Burgaz kentinin valisi Pavel Marinov, Burgaz-Kırklareli demiryolu projesine ilişkin anlaşmanın nisan ayında imzalanacağını söyledi.

Avrupa Asya 2023 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Asya 2023 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Andrey Pavel Wronski, Mehmet Nezih Yalçın, Hasan Hüseyin Çimen, Feylezuf İleri, Necmettin Sönmez tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Pavel Zavalni bitcoinle ödeme Haberi

Pavel Zavalni bitcoinle ödeme

Rusya Parlamentosu'nun alt kanadı Duma'nın Enerji Komisyonu Başkanı Pavel Zavalni, dost ülkelerle gerçekleştirilen doğalgaz ve petrol ticareti kapsamında, Bitcoin ile ödemelere onay verebileceklerine dikkat çekti. Zavalni, Rusya'nın dost olarak gördüğü ülkelerin öncelikleTürkiye ve Çin olduğunu vurguladı. 

Pavel Zavalni, Türkiye ve Çin'in bütün baskılara rağmen Rusya'ya  ilişkin herhangi bir yaptırımda bulunmadıklarının altını çizdi. 

Peki Pavel Zavalni konuyla ilgili neler dedi? İşte akıllara 'Petrodolar'ın sonunu Bitcoin mi getirecek?' sorusunu getiren o açıklama...

Zavalni, "Çin'e uzun süredir karşılıklı ödemeleri ulusal paralarla, yuan ve ruble olarak yapmayı teklif ediyoruz. Türkiye ile de bu lira ve ruble ile yapılabilir. İlaveten Bitcoin ile de ticaret yapabiliriz" diye konuştu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama da gündeme bomba gibi düşmüş; Putin, "dost olmayan" ülkelerin kendilerine...