06 / 05 / 2024

pazar yeri düzenlemesi

pazar yeri düzenlemesi

Pazar yerlerindeki tahsis sahipleri ile bunların çalıştırdıkları kişilerin Yönetmelikte öngörülen kimlik kartını bulundurma ve kıyafeti giyme zorunluluğu 2013 yılının sonuna ertelendi

Şehitkamil Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık pazar yeri!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Güvenevler Uzayçatılı Pazar Yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

Paribu, geçtiğimiz gün “erken dönem proje” şeklinde isimlendirilen projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi amacıyla yeni bir pazar yeri olarak Box’ı hayata geçirdiğini açıkladı. Box, sekmesi bugünden itibaren işleme açılıyor.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Manisa Modern pazar yerinin dükkanları ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin en modern kapalı pazar yeri projesini Manisa’ya kazandıran Yunusemre Belediyesi, dış cephe dükkanların kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. 

Hasanpaşa Pazar Yeri açılış için gün sayıyor!

Kadıköy Hasanpaşa Pazar Yeri Zemin Altı Otopark ve Meydan Düzenleme çalışmaları Haziran ayında tamamlanacak...

Manisa Gördes'in otopark ve pazar yeri projesi hazır!

İl genelinde hayata geçirdiği yatırımlara son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Otopark ve Pazar Yeri projesi için düğmeye bastı

Kocasinan Fatih Mahallesi'ndeki pazar yeri yenilendi!

Kocasinan Belediyesi Fatih Mahallesi’nde 2 bin metrekare kapalı alana sahip pazar yerini yeniledi. Her türlü iklim şartlarına dayanıklı yeni nesil çatı uygulamasıyla yenilenen pazar yeri, yeni haliyle daha estetik ve daha dayanıklı hale dönüştü.

Antalya Döşemealtı'nda 7 mahalleye 8 kapalı pazar yeri yapıldı!

Antalya'nın Döşemealtı Belediyesi, semt pazarlarının iyileştirilmesi projesi kapsamında 7 mahalleye 8 kapalı pazar yeri yaparak vatandaşların hizmetine açtı.

Küçükçekmece Tevfikbey Meydanı Pazar Yeri kuruluyor!

Küçükçekmece Belediyesi ilçe sakinlerine kaliteli yaşam alanları sunmak amacıyla projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Tevfikbey Meydanı Pazar Yeri ve Yer altı Otoparkı projesiyle Küçükçekmece'nin yoğun konut dokusunun merkezinde önemli bir ihtiyaca maksimum düzeyde cevap vermeye ha

Bafra Kapalı Pazar Yeri'ne çocuk parkı inşa edildi!

Bafra'nın en kapsamlı Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projesinde çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenlemeleri kapsamında Bafra Belediyesi tarafından Kapalı Pazar Yerinin yanında Çocuk Oyun Parkının yapımı tamamlandı.

Mamak Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Mamak’ta dev projelere imza atan Mamak Belediyesi yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına başladığı Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesini yüzde 70 oranında tamamladı.

Yenimahalle Pamuklar'a pazar yeri ve sağlık ocağı geliyor!

Yenimahalle Belediyesi Pamuklar Mahallesi sakinlerinin en acil ihtiyaçlarından biri olan pazar yeri ve sağlık ocağı için düğmeye bastı.

pazar yeri düzenlemesi Haberi

pazar yeri düzenlemesi

Pazar yerlerindeki tahsis sahipleri ile bunların çalıştırdıkları kişilerin Yönetmelikte öngörülen kimlik kartını bulundurma ve kıyafeti giyme zorunluluğu 2013 yılının sonuna ertelendi. 

     Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın, ''Sebze ve Meyve Ticareti ve Toptancı Halleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'' Resmi Gazete'nin 4'üncü mükerrer sayısında yayımlandı. 

     Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Sebze ve Meyve Ticareti ve Toptancı Halleri Hakkında Yönetmelik ile Pazar Yerleri Hakkında Yönetmelikte yapılan değişikliklere ilişkin yaptığı basın açıklamasına göre, Pazar yerlerindeki tahsis sahipleri ile bunların çalıştırdıkları kişilerin Yönetmelikte öngörülen kimlik kartını bulundurma ve kıyafeti giyme zorunluluğu 31 Aralık 2013 tarihine ertelendi. 

     Yönetmelik çerçevesinde, toptancı halinde faaliyet gösterecek kişilerden Halin işletmesinden sorumlu Belediyeler tarafından alınacak teminat tutarının belirleneceği dönem, Aralık ayı yerine Ocak ayı olarak öngörüldü. Bunun...