02 / 05 / 2024

pazarcı mahallesi

pazarcı mahallesi

Gazipaşa, Pazarcı mahallesinde 2 bin 952 metrekare arsa ve 3 bin 84 metrekare tarla 1 milyon 448 bin 740 TL'ye satılacak...

Gazipaşa'da 8 milyon 857 bin 920 TL'ye satılık 3 adet tarla!

Antalya Gazipaşa'da 3 adet tarla 8 milyon 857 bin 920 TL'ye kapalı teklif usulüyle satılacak...

Manavgat'ta 20.3 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Manavgat 1. İcra Dairesi, Antalya ili Manavgat İlçesi Pazarcı Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonu ve müştemilatı vasfında kayıtlı taşınmazı 20 milyon 329 bin 278 TL'ye satışa çıkardı.

Manavgat'ta 11.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Pazarcı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 11 milyon 863 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın birinci satış günü 1 Şubat 2019 olarak belirlendi. 

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Pazarcı Mahallesi’nde hayata geçirdiği Gazipaşa Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Kahramanmaraş Pazarcık’a yöresel mimaride 141 konut!

TOKİ tarafından Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi Yukarı Pazarcık Mahallesi’nde inşa edilecek olan 141 konut için ihale bugün yapıldı.

TOKİ'den Kahramanmaraş Pazarcık'a 141 yeni konut!

TOKİ tarafından Kahramanmaraş İli, Pazarcık İlçesi, Yukarı Pazarcık Mahallesi'nde inşa edilecek olan 141 konutun ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık 141 konut ihalesi 10 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kahramanmaraş İli, Pazarcık İlçesi, Yukarı Pazarcık Mahallesi'nde 141 adet yeni konut inşa edecek.

Manavgat Belediyesi'nden satılık 14 gayrimenkul! 11.3 milyon TL'ye!

Manavgat Ilıca, Sarılar ve Pazarcı Mahallesi'nde yer alan 14 konut parselleri, Manavgat Belediye Başkanlığı tarafından 11 milyon 340 bin 899 TL'ye satılıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Pazarcık'a halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Doğukent , Genç Osman ve Kanuni Mahallelerine yapılan halı saha hizmeti kervanına Pazarcık Ufacıklı Mahallesi de katıldı.

Kepez Şafak Mahallesi'ne iki katlı kapalı pazar alanı!

Kepez Belediyesi, Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliğiyle Şafak Mahallesi'ne iki katlı kapalı pazar alanı yapılacak. Proje, çevre mahallelerle birlikte yaklaşık binlerce kişiye hizmet verecek.

Kepez Şafak Mahallesi'nde iki katlı kapalı pazar alanı yapılacak!

Kepez Belediyesi, Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliğiyle Şafak Mahallesi’ne iki katlı kapalı pazar alanı yapılacak. Kapalı pazar alanı inşaatı, Şafak Mahallesi’nin büyük eksikliğini giderecek.

Maraş Evri Mahallesi 1.derecede arkeolojik sit alanı ilan edildi!

Kahramanmaraş İli, Pazarcık İlçesi, Evri Mahallesi sınırları içinde tespit edilen arkeolojik alanın 1. derece arkeolojik sit alanı sınırlarının uygun olduğuna Adana Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından karar verilmiştir.

Çekmeköy'e Pazar Alanı ve Pazarcı Eğitim Merkezi geliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Merkez Mahallesi'nde Pazar Alanı ve Pazarcı Eğitim Merkezi yapılması işini açık ihaleye çıkardı. Pazar Alanı ve Pazarcı Eğitim Merkezi ihalesi 28 Mart 2014 Cuma günü yapılacak... İşte o ihale...

Gazipaşa Belediyesi'nin mallarına haciz!

İlçenin Pazarcı Mahallesi'nde 1997 yılında bir firma tarafından yapılan Kombi Tatil Sitesi inşaatının tapusunun iptal edilmesi üzerine, siteden daire satın alan ve çoğunluğu Konya'da bulunan vatandaşlar, belediyeye dava açmıştı...

pazarcı mahallesi Haberi

pazarcı mahallesi

Antalya Gazipaşa, Pazarcı mahallesinde 2 bin 952 metrekare arsa ve 3 bin 84 metrekare tarla Gazipaşa Belediye Başkanlığı tarafından açık arttırmayla satılacak.


Toplam değeri 708 bin 580 TL arsa ile 740 bin 160 TL tarla, 19 Kasım 2012 tarihinde 09:00 ile 09:30 saatleri arasında yarım saat arayla Gazipaşa Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için