18 / 05 / 2024

pazarcık mesire alanı

pazarcık mesire alanı

İlçelerde de park ve mesire alanı yapılacağını açıklayan Erkoç, bu kapsamda Pazarcık'ta da çalışmaların başlayacağını bildirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan mesire alanını gezen Başkan Erkoç, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de! 

Kahramanmaraş Pazarcık Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Pazarcık ilçesi, Menderes, 15 Temmuz, Evri Taşbiçme ve Bağdın-ı Sağır mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü 3 ve 10 yıllık süreyle kiraya veriyor. Peki kiralama bedelleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ümraniye'de yıllık 220 bin TL'ye kiralık mesire alanı!

İstanbulluların nefes aldığı nadir yerlerden biri olan Ümraniye'de bulunan Hekimbaşı mesire alanı 10 yıllığına kiraya verilecek. Yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL olarak belirlenen ihale açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Ümraniye Belediyesi'ne ait olan Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor. Mesire alanı için yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL...

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir projesinde yer alan 4 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir 2020 başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesinde yer alan 7 adet konut için başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir başvuruları 16 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 16 Mart'ta başlıyor.

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Gaziler Dağı Mesire Alanı sosyal tesisleri kiraya verilecek!

Kocaeli Büyükşehir Beledeyisi tarafından Gaziler Mahallesi Mesire Alanı içindeki çay bahçesi, kafeterya ve sosyal tesis kiraya verilecek. Kapalı teklif usulüyle gerçeleşek olan ihale 20 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:00 da yapılacak.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kahramanmaraş İli, Pazarcık İlçesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 746 bin 874 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için birinci satış günü 25 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubunda yer alan 72 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kahramanmaraş Pazarcık başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesinde yer alan 89 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Pazarcık orta gelir grubu için sözleşme dönemi sona eriyor!

Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir grubunda yer alan 3 oda 1 salon konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

pazarcık mesire alanı Haberi

pazarcık mesire alanı

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata ile birlikte Türkoğlu'nda, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan mesire alanını gezen Başkan Erkoç, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. 


Türkoğlu Mesire Alanı'nda yaptığı incelemenin ardından bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç şunları dile getirdi: "Türkoğlu'muza çok güzel bir park kazandırıyoruz. 95 dönüm alanda çalışmalarımız bitmek üzere. İnşaallah Mayıs ayında vatandaşımızın hizmetine açacağız. Türkoğlu'muz yazın çok sıcak ve nemli bir havaya sahip. İnsanlarımızın yazın aileleri ile beraber gidip oturabilecekleri rahat nefes alabilecekleri güzel alanlar oluşturuyoruz. Bu bölgenin en güzel parklarından birisi olacak burası. 


Bu çalışmalarımız tüm ilçelerimizde başlayacak. Pazarcık ilçemizde Yukarı Pazarcık'ta çalışmaya başlayacağız. Elbistan'da Ceyhan Nehri kenarındaki alanla ilgili arkadaşlarımızın çalışması devam ediyor. Şehir merkezine de...