28 / 04 / 2024

Pazarkapı Projesi

Pazarkapı Projesi

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediye hizmet binasının yapılacağı Pazarkapı Projesi'nin finansmanı onaylandı. İlbank'tan 20 milyon TL'lik kredi sağlanacak.

Ortahisar projeleri anlatıldı!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Genç, görev süresi içinde yaptığı ve yapmayı planladığı proje ve hizmetleri anlattı.

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm kapsamına alınıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdikleri toplantıda Pazarkapı dönüşüm projesi masaya yatırıldı.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Pazarkapı’da hak sahiplerine 42 milyon TL ödendi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde sürdürülen Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine 42 milyon TL ödendi.

Trabzon Pazarkapı dönüşüm projesi kapsamında 42 milyon lira ödendi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerine 42 milyon 357 bin lira ödeme yapıldığını açıkladı. 

Pazarkapı Yeni Yaşam Alanı Projesi kapsamında 32 bina yıkıldı!

Trabzon şehir merkezinde Ortahisar Belediyesi tarafından yürütülen Pazarkapı Yeni Yaşam Alanı Projesi kapsamında bölge içinde yer alan 32 binanın yıkım işlemlerine başlandı.

Trabzon Pazarkapı Projesi'nin finansmanı onaylandı!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, belediye hizmet binasının yapılacağı Pazarkapı Projesi'nin finansmanı onaylandı. İlbank'tan 20 milyon TL'lik kredi sağlanacak.

TOKİ Trabzon'daki çarpık yapılaşmayı yok etti!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pazarkapı Projesi için 20 milyon liralık kredinin İlbank'tan sağlanacağını belirtti. Genç, TOKİ'nin Trabzon'da önemli kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirdiğini söyledi.

Pazarkapı projesi Trabzon için dev bir adım!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazarkapı sahil düzenlemesinin Trabzon için dev bir adım olacağını söyledi.

Trabzon Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi onaylandı!

Ortahisar Belediyesi ve Kaymakamlık binaları ile yaşam alanlarını da kapsayan Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi meclisten geçti. Kentsel tasarıma Çimenli mahallesindeki parselin satışa çıkarılmasıyla kaynak sağlandı.

Trabzon Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi tamamlanıyor!

Pazarkapı (Moloz) sahil bölgesini modern bir şekilde yeniden düzenlemek için harekete geçen Trabzon Büyükşehir Belediyesi, aylardır üzerinde çalıştığı Pazarkapı Sahil Bölgesi Kentsel Tasarım Projesi'ni tamamlanma aşamasına getirdi.

Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım başladı!

Ortahisar Belediyesi yeni hizmet binasını yapacağı Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Pazarkapı etabı için yıkım çalışmalarına başladı.

Trabzon Pazarkapı etabında yıkım çalışmaları sürüyor!

Ortahisar Belediyesi yeni hizmet binasını yapacağı Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Pazarkapı etabı için yıkım çalışmaları sürüyor.

Pazarkapı Projesi Haberi

Pazarkapı Projesi

Ortahisar Pazarkapı'nın finansmanı tamam Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç,  başkent Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk ziyaretini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yapan Başkan Genç, daha önce detaylı bir sunum yaptığı Tünel Akvaryum ve Tarihi İpekyolu Canlandırma Projesi'nin hayata geçirilmesi için Bakan Soylu'dan destek istedi. Her iki projeyi çok beğendiğini ifade eden Bakan Soylu, projelerin gerek finansmanı gerekse yasal süreçleri ilgili işlemlerin tamamlanması için her türlü desteği sağlayacağını kaydetti. 


SOYLU, DESTEK VERDİ 


Genç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan sonra İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük ile görüştü. Görüşmede, İller Bankası'nın Ortahisar Belediyesi'nin Pazarkapı Projesi'nin finansmanı için sağlayacağı 20 milyon TL'lik kredinin verilmesi onaylandı. Kredinin sağlanmasından dolayı İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük'e, İlbank Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Demirtaş'a ve Çevre ve Şehircilik Bakanı...