06 / 05 / 2024

pazaryeri 2016 projeleri

pazaryeri 2016 projeleri

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, sosyal medya üzerinde eski Pazaryeri Belediye Başkanı Hikmet Öztürk’ün “Kapalı spor salonu dökülüyor, kim sahip çıkacak” paylaşıma tepki gösterdi, yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

TOKİ Bilecik Pazaryeri 2016 son başvuru!

2 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Bilecik Pazaryeri projesinde başvurular devam ediyor. İşte,TOKİ Bilecik Pazaryeri 2016 son başvuru tarihi...

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

2016 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları, Eylül ayında yeni projelerini lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte satışa çıkacak konut projeleri...

TOKİ Bilecik Pazaryeri 2016 başvuruları!

36 konutluk TOKİ Bilecik Pazaryeri projesindeki 2 konut kurasız olarak satılıyor. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri 2016 başvuruları ne zaman?

Archiprix-TR 2016'ya başvurular başladı!

Türkiye’de mimarlık alanındaki en iyi diploma projelerini seçmek üzere Yapı-Endüstri Merkezi ve Şevki Vanlı Mimarlık Vakfı ortaklığıyla bu yıl 21. kez düzenlenen ulusal mimarlık öğrencileri bitirme projeleri yarışması “ARCHIPRIX-TR 2016”ya başvurular başladı.

CNR Expo 2016 Fuarı 17 Kasım'da gerçekleşecek!

CNR Emlak - 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı fuarı tanıtım faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. CNR Emlak Fuarı bu yıl 17-20 Kasım 2016 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

pazaryeri 2016 projeleri Haberi

pazaryeri 2016 projeleri

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, sosyal medya üzerinde eski Pazaryeri Belediye Başkanı Hikmet Öztürk’ün “Kapalı spor salonu dökülüyor, kim sahip çıkacak” paylaşıma tepki gösterdi, yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Pazaryeri Kapalı Spor Salonu’nun durumunu değerlendirdi Yalçın, "Bildiği gibi ilçe sahamız bize yakışmıyordu bu yüzden sahamızı sentetik çim saha yapmak için Gençlik Spor Bkanlığına talepte bulunduk. Bu yüzden saha, havuz ve kapalı spor salonu aynı parselde bütün olduğu için bu alanı Gençlik Spor Bakanlığına devrettik. Bakanlıktan 1 milyon 300 bin TL ödenek çıkararak sentetik sahayı tribünlerin kapanması, soyunma odası, duşlar mutfak gibi sosyal tesisi de ilçemizin hizmetine sunduk. Pazaryeri Belediyesi’nin cebinden bir kuruş para çıkmadan ilçemize kazandırdık tabi milletvekilimiz Bakanlarımızla birlikte yaptık. Havuzun bakım onarım işlerini...