03 / 05 / 2024

pazaryerleri

pazaryerleri

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiklerinde iki olan semt Pazar sayısını 8'e çıkardıklarını söyledi. Mehmet Tahmazoğlu ' Pazaryerimizi yakın zamanda hizmete sunacağız ' dedi.

Düzce'deki pazaryeri sayısı artacak!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yeni yapılacak pazaryerleri ile Düzce’de uzun yıllar pazaryeri sorunu yaşanmayacağını belirtti.

Ankara Çankaya'ya 6 yeni pazar yeri geliyor!

ÇANKAYALILAR 2016'da 6 yeni pazaryerine kavuşuyor. 'Yeni Nesil Pazar' olarak adlandırılan projeyle, pazaryerleri artık sadece gıda pazarı olmayacak. Çankaya'nın pazaryerleri sosyal etkinliklerin, konserlerin yapılacağı kent meydanı niteliğine kavuşacak.

Antalya Döşemealtı'na dört yeni kapalı otopark yapılacak!

Döşemealtı Belediyesi, 3 Mahalleye 4 kapalı pazaryeri yapıyor. Günümüz şartlarına uygun olarak planlanan, semt pazaryerleri; Ilıca (2 adet) Yukarıkaraman ve Dağbeli Mahallelerine yapılacak ve Ağustos ayı sonunda hizmete girecek.

Bayraklı'da pazaryerleri yenileniyor!

BAYRAKLI Belediyesi, vatandaşların sıklıkla evinin alışverişini yaptığı kapalı pazaryerlerinde yenileme çalışması başlattı.Vatandaşların daha rahat alışveriş, pazarcıların da rahat satış yapabilmesi için mevcut şartlar da modernize edilecek.

İzmir Bornova'da 48 bin 418 metrekare arazi kamulaştırıldı!

Bornova Belediyesi, son 5 yılda vatandaşın ortak kullanacağı pazaryerleri, kültür merkezi, spor alanları gibi tesisler yapmak için toplam 48 bin 418 metrekare alanı kamulaştırdı. B

pazaryerleri Haberi

pazaryerleri

İlçe genelinde yapılan çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Başkan Tahmazoğlu, Akkent Mahallesinde inşası tamamlanma aşamasına gelen Akkent semt pazarında incelemelerde bulundu. Yapılan hizmet ve çalışmalarda vatandaş memnuniyetine büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Şahinbey ilçemiz hızla gelişiyor, büyüyor. 

İlçemizde göreve başladığımızda 2 adet pazar yerimiz vardı. Şu anda bunu 8'e çıkardık. Akkent mahallemizde Gaziantep'imiz ve Şahinbey'imizin en hızlı gelişen ve en modern mahallelerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Bizde mahallemize imar planda ayırdığımız gibi plan yerini hemen inşa ettik. 

Şuan da 3.800 m2 pazarcıların kullanacağı kapalı alanı olan dev bir Pazar yerini bitirmiş durumdayız. Etrafında parklarıyla ulaşım imkanlarıyla herkesin kolayca ulaşabileceği park problemini yaşamayacağı, pazarcılarımızın da çok rahat bir ortamda pazarcılık görevini yapabileceği vatandaşlarımızın rahatça alışveriş yapabilmesi için çok modern...