15 / 05 / 2024

Pegasus kampanyaları

Pegasus kampanyaları

Pegasus Hava Yolları'nın geleneksel 'Uç Uç Günleri' kampanyası ile 3-4 Temmuz tarihlerinde biletlerini alan Pegasus Plus üyeleri, seçili yurt dışı hatlarında yüzde 30 indirimli uçuyor.

Pegasus, yurt dışına yüzde 30 indirimli seyahat etme fırsatı sunuyor!

Pegasus Hava Yolları'nın geleneksel 'Uç Uç Günleri' kampanyası ile 3-4 Temmuz tarihlerinde biletlerini alan Pegasus Plus üyeleri, seçili yurt dışı hatlarında yüzde 30 indirimli uçuyor.

Konut satışlarında kampanyaların etkisi büyük!

3. Göz Danışmanlık CEO’su ekonomist Hikmet Baydar, konut satışlarının beklentinin üzerinde olmasında kampanyaların büyük etkisi olduğunu ifade etti.

Sektörde konut kampanyaları yeniden hızlandı!

Konut geliştiricileri, ödemeleri kolaylaştıracak kampanyaları duyurmaya başladı. 600 lira taksitle markalı konut projelerine erişim imkanı sağlayan kampanyalar bile var. Taksit öteleyen kampanyalar da öne çıkıyor.

Kurban Bayramı konut kampanyaları 2017!

Kurban Bayramı'nda kampanya yarışına giren gayrimenkul firmaları müşterilere peşinat ve taksit ertelemeden, sıfır faize kadar bir çok kampanya sunuyor. İşte Kurban Bayramı konut kampanyaları 2017...

Gayrimenkulde Kurban Bayramı kampanyaları!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Kurban Bayramı’na özel kampanyaları devreye soktu. İşte bayram fırsatları...

Konut satış kampanyalarında dikkat edilmesi gerekenler!

Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Direktörü Soner Keleş, konut satış kampanyalarında dikkat edilmesi gerekenleri yazdı...

15 Temmuz sonrası konut kampanyalarıyla sektör toparlandı!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "15 Temmuz sonrası hükümetimizin teşvikleri ile inen faiz oranları, GYODER ve Emlak Konut’un kampanyalarıyla Ağustos ve Eylül ayında gayrimenkul sektöründe satışlarda toparlanma sağlandı." dedi.

Ramazan Bayramı Konut Kampanyaları 2017!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyaları ile uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylıkları sağlanıyor.

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2017!

İnşaat firmaları bu yıl da babaları unutmadı. Yaptıkları kampanyalarla çeşitli indirim imkanı sunan ev almayı kolaylaştırıyor. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2016...

Ramazan ayı konut kampanyaları 2017!

İnşaat firmaları konut satışını artırmak için Ramazan ayına özel kampanyalar düzenliyor. İşte Konutta Ramazan kampanyaları 2017...

Anneler Günü konut kampanyaları 2017!

Sizleri Anneler Günü'nde "Anneme ne alacağım?" sorunsalından kurtarmak için bir haber hazırladık. İnşaat firmaları annelerimizin hayalini kurduğu evler için birbirinden cazip kampanyalar hazırladı. İşte Anneler Günü konut kampanyaları 2017...

Marmarams'da kampanyalar 31 Mayıs'ta son!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Marmarams'da fırsat kampanyaları sürüyor. Cazip ödeme seçenekleri sunan projede kampayalar için son gün 31 Mayıs.

Konut kampanyalarıyla vade farkı yüzde 1'i aştı!

Konut sektöründeki kampanyalar konutta vade farkını yükseltti. Bankalardan beklenilen desteğin gelmemesiyle vade oranları yüzde 1'in üzerine çıktı.

Pegasus Group Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pegasus Group Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Ashraf Asaad Ahmed tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pegasus kampanyaları Haberi

Pegasus kampanyaları


Pegasus Hava Yolları'nın geleneksel 'Uç Uç Günleri' kampanyası ile 3-4 Temmuz tarihlerinde biletlerini alan Pegasus Plus üyeleri, seçili yurt dışı hatlarında yüzde 30 indirimli uçuyor.


Pegasus Hava Yolları, her ayın ilk Perşembe günü seçilen hatlarda Pegasus Plus üyelerine fırsatlar sunduğu geleneksel “Uç Uç Günleri” kapsamında; biletlerini 3 – 4 Temmuz tarihlerinde alan Pegasus Plus üyelerini 15 Eylül – 15 Aralık tarihleri arasında yurt dışına gerçekleştirecekleri seyahatlerinde seçili noktalara yüzde 30 indirimli uçuruyor.


Pegasus misafirleri; Paris, Roma, Barselona başta olmak üzere cazip yurtdışı noktalarına indirimli uçmak için www.flypgs.com'u ziyaret edebilir, seyahatleri öncesinde Pegasus'un Şehir Rehberi uygulaması aracılığıyla şehirlere yönelik tüyolara ulaşabilir.   


Kartsız ve ücretsiz olmasıyla uçuş programlarına yepyeni bir yaklaşım getiren misafir sadakat programı Pegasus Plus, üyelerine fırsatlar sunmaya devam ediyor. Pegasus...