10 / 05 / 2024

Pegasus kütahya otel

Pegasus kütahya otel

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral öncülüğünde gerçekleşen işbirliğiyle dünyada sivil havacılık sektöründe bir ilke imza atıldı.

Kütahya'da 20 yıllığına kiralık otel!

Kütahya İli Emet Belediye Başkanlığı, Kütahya'da yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

Kütahya Yoncalı Termal Otel 6.8 milyon TL'ye satılıyor!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde bulunan Yoncalı Termal Otel'i ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Arima Mimarlık'tan Kütahya'ya 3. otel müjdesi!

Arima Mimarlık ortaklarından Mimar Erkan Altuğ, Kütahya'ya yapacakları üçüncü otelin müjdesini verdi. Murat Dağı'nda inşa edilecek termal kayak otelinin temelinin bu sene içinde atılması planlanıyor.

NG Kütahya Seramik'ten Sapanca'ya 450 odalı otel!

Seramik ve porselen üretimiyle öne çıkan NG Kütahya Seramik, farklı iş alanlarında da büyüyor. Bu alanlardan biri de turizm.İki oteli bulunan ve İstanbul’da inşaatı süren otel projesi için Marriott’la anlaşan grup, dördüncü otelini de Sapanca’da açma planı yapıyor.

Kütahya Tavşanlı'ya uygulama oteli yapılacak!

Kütahya Tavşanlı, Göbel Termal Tesisleri'nde otel yapılması planlanıyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ''Otelimiz, erkek ve bayan kapalı havuzlar, açık havuz, sauna, SPA merkezlerini barındıracak.''dedi.

Kütahya Yıldırım Beyazıt Vakfı arsasına termal otel geliyor!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yıldırım Beyazıt Vakfı'nın 2 arsasını 45 yıllığına yapım karşılığı kiraya verecek. Ticaret alanı imarlı arsalardan biri üzerinde 308 odalı 5 yıldızlı termal otel yaptırılacak.

Kütahya'da 250 yatak kapasiteli termal otel açıldı!

Kütahya'da işletmeciliği belediyenin iştiraki olan şirket tarafından yapılacak olan 250 yatak kapasiteli termal otelin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Saraçoğlu, Türkiye’deki 65 termal bölgesinin 9 tanesinin Kütahya’da olduğunu söyledi.

NG Kütahya Seramik 6.Bizim Ekip Toplantısı gerçekleştirildi!

NG Kütahya Seramik ve KYK Yapı Kimyasalları tarafından düzenlenen ''6.Bizim Ekip Toplantısı'' Antalya Titanic Otel'de 28-31 Ocak tarihlerinde 650 kişinin katılımı ile gerçekleşti.

NG Kütahya Seramik Yükselen Değerler Toplantısı düzenlendi!

NG Kütahya Seramik, iş ortakları ve aileleri ile 17-20 Aralık tarihlerinde NG Afyon Otel'de düzenlenen Yükselen Değerler Toplantısı’nda bir araya geldi.

Kütahya Ilıca Harlek Termal Otel yenilendi!

Kütahya Ilıca’daki Harlek Termal Otel’in, 1,5 yıl aradan sonra yenilenen yüzüyle 1 Ocak gününe kadar tekrar hizmete sunulacağı bildirildi.

Kütahya Harlek Termal Otel 1 Ocak'ta açılacak!

Kütahya Ilıca’daki Harlek Termal Otel’in, 1,5 yıl aradan sonra yenilenen yüzüyle 1 Ocak gününe kadar tekrar hizmete sunulacağı bildirildi.

Pegasus kütahya otel Haberi

Pegasus kütahya otel

Pegasus Hava Yolları tarafından uçak içi koltuk numaralarının bulunduğu alınlıkların reklam alanı olarak kullanılmasını içeren proje kapsamındaki ilk işbirliği NG Kütahya Seramik ve NG Hotels ile gerçekleştirildi. Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral öncülüğünde dünya sivil havacılık sektöründe bir ilke imza atıldı.


Koltuk numaralarının bulunduğu alana reklam verme fikrinin Japonya’ya yapılan bir iş gezisinde geliştiğini ifade eden NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Japonya’dan dönmeden Sayın Ali Sabancı ile bu fikrimi paylaştım ve el sıkıştık. NG Kütahya Seramik, NG Hotels ve Pegasus oldukça yenilikçi ve girişimci markalar. Fikrimizi kısa bir süre içinde hayata geçirmekten mutluluk duyuyorum.” dedi.


Pegasus Hava Yolları’nın uçak içi reklam alanlarının her geçen gün değer...