01 / 05 / 2024

Pehlivanoğlu Yeni Foça şubesi

Pehlivanoğlu Yeni Foça şubesi

Pehlivanoğlu, Yeni Foça'da hizmet vermeye başladı. Pehlivanoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pehlivanoğlu, YeniFoça'da 2, Foça'da 1, Ege'de ise 121'inci marketi açtıklarını belirterek, tüm Egelilere hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023!

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. İşte Pehlivanoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje! 

Soytaş Foça projesinde ön talep süreci başladı. Soytaş Foça'da az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House’lar bulunuyor. Peki Soytaş Foça projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça ile ilgili tüm merak edilenler...

Alican İbrahimağaoğlu yeni şirket kurdu!

Alican İbrahimağaoğlu yeni şirket kurdu. Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Alican İbrahimağaoğlu tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Foça yeni imar planlarına kavuşuyor!

Foça'da uzun süredir süren Koruma Amaçlı İmar Planı çalışması kapsamında yeni bir adım atıldı. 

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir?

Hürriyet Emlak'ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir? Ecehan Berk Pehlivanoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nun biyografisi...

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Ali Ağaoğlu yeni şirket kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Foça'da mera alanlarının yapılaşmaya açıldığı iddia edildi!

İzmir'in Foça ilçesi Atatürk Mahallesi Hacılimanı mevkiinde mera vasfına sahip arazilerin yapılaşmaya açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Celal Koloğlu'ndan deprem açıklaması!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Başkanı Celal Koloğlu, Elazığ'daki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Koloğlu;"Yeni konutları depreme dayanıklı inşa ederken mevcut yapıları da depreme dayanıklı hale getirmek mecburiyetindeyiz."dedi.

Pehlivanoğlu Yeni Foça şubesi Haberi

Pehlivanoğlu Yeni Foça şubesi


Pehlivanoğlu, Yeni Foça'da hizmet vermeye başladı. Pehlivanoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pehlivanoğlu, YeniFoça'da 2, Foça'da 1, Ege'de ise 121'inci marketi açtıklarını belirterek, tüm Egelilere hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Pehlivanoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Pehlivanoğlu ise 300 metrekare kapalı alanda 14 personelle hizmet verecek kendi mülkleri olan Yeni Foça'da ikinci, Foça'da üçüncü marketlerini açmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi. Hakan Pehlivanoğlu, "Foça bizi, biz de Foça'yı sevdik. Turizm sezonunda vatandaşların daha kolay alışveriş imkanına da katkıda bulunuyoruz. Egelilerin, Ege'de yaşayanların kolayca ulaşabileceği Pehlivanoğlu marketler zincirini genişletiyoruz. Bugüne kadar açtığımız 120 mağazada kaliteli ürün satarak müşteri memnuniyetini sağladık. Bu bize büyük cesaret verdi ve bu yolda bizi teşvik etti" dedi.




Yeni...