21 / 05 / 2024

Pekcan Grup güzelçamlı projesi

Pekcan Grup güzelçamlı projesi

Ev dekorasyonunda Kuşadası’nın yükselen markası Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine dekoratif ve mimari katkıda bulunuyor…Pekcan Grup, kaliteli hizmet anlayışıyla hayal ettiğiniz dekorasyon projelerini gerçeğe dönüştürüyor.

Güzelçamlı'da yat limanı projesi davalık oldu!

Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da yapılması planlanan yat limanı için hazırlanan "ÇED Olumlu" raporunun iptal edilmesi için dava açıldı.

Türkiye EXPO 2017’de en güzel standlardan biri olacak!

Kazakistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Zoşibayev, "EXPO 2017’de en güzel standlardan biri Türkiye’nin olacak" dedi.

Türkiye’nin en güzel 10 köyü!

Şehirden, gürültüden, betondan, kirli havadan bunalmadınız mı? Huzurun, doğal yaşamın, temiz havanın ve yöresel lezzetleri tadacağınız Türkiye’nin en güzel köyleri sizi bekliyor. “Orada bir köy var uzakta” demeyin, hazırlığınızı yapıp yola çıkın.

Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni kurdu!

HeidelbergCement Group’un uluslararası ticaret şirketi HC Trading’in CEO’su Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni (The World Cement Association) oluşturdu.

Adnan Ertürk: Yapılandırmada çok güzel fırsatlar var, kaçırmayın!

Gelir İdaresi Başkanı Adnan Ertürk, 31 Ekim’de sona erecek olan yeniden yapılandırma konusunda güzel fırsatlar olduğunu belirterek “Fırsatı kaçırmayın” dedi. Ertürk, Varlık Barışı’nda da sürenin 31 Aralık’ta biteceğini hatırlattı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nin restorasyonu başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için kolları sıvayarak restorasyon çalışmalarına başladı.

Güzel Evler İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Evler İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Al Shmaa ve Al Obaıdy ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Bursa'da kentsel dönüşüme güzel örnekler oluştu!

İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır "İMSİAD özellikle yaptığı çalışmalarla kentsel dönüşüm konusunda farkındalık oluşturdu. Bursa'da yavaş yavaş kentsel dönüşüm konusunda güzel örnekler oluşmaya başladı." dedi.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi restore edilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için kolları sıvayarak restorasyon çalışmalarına başladı.

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

Güzelçatı Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelçatı Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 600 bin TL sermaye ile Cem Savaş Yıldırım, Nurettin Ekin Biter ve Emre Ağgül ortaklığında bugün kuruldu.

Çanakkale'ye güzel sanatlar lisesi inşa edilecek!

Çanakkale’de yapılacak olan Akçansa Güzel Sanatlar Lisesinin protokolü imzalandı. Lisenin inşaatının 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Bornova Belediyesi en güzel balkon ve bahçeyi seçiyor!

Bornova Belediyesi’nce bu yıl ikincisi düzenlenen “ Güzel Balkon –Güzel Bahçe Yarışması” başvuruları başladı. Yeşil dokusuyla tüm Türkiye’ye örnek olan Bornova’da, en güzel balkon ve bahçeler için 31 Ağustos 2016 tarihine kadar müracat edebilecek

Pekcan Grup güzelçamlı projesi Haberi

Pekcan Grup güzelçamlı projesi

Modern mimari esas alınarak tasarlanmış olan 16 dairelik proje, Kuşadası Güzelçamlı’ya değer katıyor. Proje, eşsiz lokasyonu sayesinde hem yerli hem de yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor. Güzelçamlı projesinin mutfak, parke, pimapen, iç mekan kapıları, çelik kapı tasarım ve imalatını sektörün en iyi markalarını bünyesinde bulunduran Pekcan Grup yapıyor. 


Pekcan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pekcan: “Modern mimari örneği olan projede Pekcan Grup olarak, başarılı bir işe imza attığımıza inanıyorum. Teknoloji ve inşaat sektöründeki tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz ve estetik bakış açısı ile uzun yıllar örnek olabilecek projelerle adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Müşteri memnuniyeti sağlamak ve sağladığımız güveni korumak en önemli hedefimizdir.” dedi.


2011 yılından beri inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Pekcan Grup, kaliteli hizmet anlayışıyla hayal ettiğiniz dekorasyon projelerini gerçeğe dönüştürüyor.


Ayrıntılı...